Kuinka käytät valtaasi?

24.3.2021 17:00

Webinaari

Kaikki viestiminen on vaikuttamista, eli vallankäyttöä.

Personal Brainer Reidar Wasenius näyttää käytännön esimerkein kuinka käytämme vaikutusvaltaamme omassa arjessamme - tuhansia kertoja päivässä. Samalla otamme vaikutteita muista. Heilläkin on siis valtaa muuttaa meitä: he saavat meidät tekemään ja ajattelemaan tiettyjä asioita, joita emme muuten olisi tehneet tai edes ajatelleet. Joskus viestiminen on yksisuuntaista vaikuttamista, mutta arjessa tyypillisesti vuorovaikuttamista. Ihmiset ympärillämme ohjaavat myös meidät pois tietyistä tekemisistä ja ajatuksista. Kaikkea tätä tapahtuu minuutti minuutilta elämässäsi. Jotkut ovat tästä autuaan tietämättömiä kun taas asiaan perehtyneet näkevät muutamalla silmäyksellä huoneeseen astuessaan lukuisia asioita, joita monet muut eivät ole huomanneet juteltuaan siellä muiden kanssa jo pitkään. Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

Tämän valmennuksen ydinasioiden mielessä pitäminen johtaa suurempaan huomaavaisuuteen, eli moniin onnistumisiin arjessa ja liiketoiminnassa. Samalla se on avain oman vaikutusvallan jatkuvaan vahvistamiseen.

Saat eniten irti tästä valmennuksesta kun suoritat ennakkotehtävän: Katso opetuselokuva Ghost  (1990) https://www.imdb.com/title/tt0099653/

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 24.3.2021 17:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

24.3.2021 17:00

Päättyy:  

24.3.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi