Vuosiloma-webinaari 13.5.2019

Vuosiloma-webinaarissa käydään läpi vuosiloman ansainta, vuosiloman ajankohdan määräytyminen ja siitä sopiminen, vuosilomapalkka, säästöloma sekä työkyvyttömyyden vaikutus vuosilomaan. Webinaarissa käydään läpi myös vuosilomalain 1.4.2019 voimaan tulleet muutokset eli lakiin lisätty työntekijän oikeus vuosilomaa täydentäviin lisävapaapäiviin.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii YTYn päälakimies, varatuomari Heikki Meskanen. Voit jättää aiheeseen liittyviä kysymyksiä jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Laitevaatimukset

Tilaisuuteen osallistuaksesi tarvitset tietokoneen kaiuttimilla, selaimen ja Flash-ohjelman sekä internetyhteyden. Webinaari pidetään Adobe Connect -ohjelmalla. Jos luentotilaan tullessasi Adobe Connect ei löydä flash-ohjelmaa tai Adobe Connect -ohjelmaa, yleensä tietokone ehdottaa Adobe Connect -ohjelman asennusta (mahdollistaa mm. mikrofonin käytön).
Windows-laitteille: http://www.adobe.com/go/Connectsetup ja
Mac-tietokoneille: http://www.adobe.com/go/ConnectSetupMac
Webinaaria voi seurata myös IOS- ja Android-laitteilla, kunhan laitteeseen on asennettu ilmainen Adobe Connect -sovellus oikeasta store- tai play-kaupasta.

Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi edellisen viikon perjantaina. Ota yhteyttä katri.kangas@yty.fi jos et ole saanut ohjeita edellispäivään klo 15 mennessä.

Ilmoittautuminen

Koulutus on maksuton ja siihen voivat osallistua vain YTYn ja YTYn jäsenyhdistysten jäsenet. Koulutuksesta tulee myöhemmin tallenne.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
13.5.2019 15:00
Päättyy:
13.5.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Eventilla

Powered by Eventilla