Varmista menestymisesi kansainvälisillä markkinoilla

Varmista menestymisesi kansainvälisillä markkinoilla

21.11.2019, klo 8.45-11.00

Kansainvälisen liiketoiminnan digitalisoituminen ja jatkuvassa muutoksessa oleva pelikenttä vaativat yrityksiltä paljon muutakin kuin oman liiketoiminnan ja kotimarkkinan tuntemista. Eri valtioiden lainsäädännöt muuttuvat erityisesti verotuksen osalta jatkuvasti. Myös erilaiset raportointivaatimukset johtavat siihen, että eri viranomaisille on toimitettava yhä enemmän tietoa, kovienkin sanktioiden uhalla. Sopimusneuvottelut, kansainvälistymisstrategia, rahoituskysymykset, siirtohinnoitteluvaatimukset sekä paikallisten lakisääteisten ja oikeudellisten velvoitteiden vaikutukset ovat usein kysymyksiä, jotka liittyvät kiinteästi toisiinsa eikä niiden yksittäinen ratkominen riitä onnistuneen kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Parhaan kilpailuedun saavuttamiseksi kokonaisuus on oltava hallussa. Tule kuulemaan, miten liiketoiminta viedään rajojen yli hallitusti. Saat käytännöllistä tietoa, mihin verotuksellisiin ja juridisiin seikkoihin matkan varrella tulisi kiinnittää huomiota.

Tapahtuma on suunnattu kansainvälisyyteen tähtääville ja kansainvälisillä markkinoilla jo toimiville perhe -ja kasvuyrityksille.

Lisätietoja: turku@kpmg.fi

Ilmoittautumiset 19.11.2019 mennessä

Ajankohta

Alkaa:
21.11.2019 08:45
Päättyy:
21.11.2019 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

KPMG Oy Ab
Linnankatu 26 C
20100 Turku

Eventilla

Powered by Eventilla