Kontakta

Kontakta Nätverk SYD  

Är du nyfiken och vill ha inspiration på hur branschledande kundservices arbetar med mål och uppföljning? Hur hittar du rätt nyckeltal för att styra din verksamhet mot de mål som ditt företag har? Välkommen på en nätverksträff där vi leder dig genom nyckeltalens djungel! På denna nätverksträff kommer vi bland annat att fokusera på vilka nyckeltal som ger mest effekt att mäta och hur skall vi sätta mål. Vi kommer också att prata om hur vi ska agera både för att nå våra mål men även hur vi ska agera när vi inte når våra mål. Kan din verksamhet nå nya höjder genom att gå från destinationsmål till processmål?

Med oss denna nätverksträff är Lars Anjou från Telemanagement.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor: 
Nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som kundservicechef i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska detaljer

Datum: 23 april 2020  
Tid: Klockan 13.00 – 16.00   
Plats:  Centralt i Malmö  
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.  
   

Eventuella frågor hänvisas till linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87. 

 

Välj önskade biljetter

Biljett försäljningen avslutas Antal
Kontakta Nätverksgrupp SYD
Endast öppen för deltagare i Kontakta Nätverk SYD
22.4.2020 23:59

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
23.4.2020 13:00
Slutar:
23.4.2020 16:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Centralt i Malmö
Malmö

Arrangör