Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työnantajan direktio-oikeus

Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työnantajan direktio-oikeus

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti rekrytointiprosessiin liittyvä juridiikka ja tarkastellaan mm. mitä työnantajan on työpaikkailmoittelussa otettava huomioon, mitä syrjivän ilmoittelun kielto käytännössä tarkoittaa ja mitä toisaalta voivat olla riskit ja seuraamukset virheellisestä toiminnasta. 

Koulutuksessa perehdytään myös yhdenvertaisuus- sekä yksityisyydensuojaa koskeviin kysymyksiin sekä tarkastellaan mm. mitä ovat ns. kielletyt ja sallitut kysymykset työhaastattelussa sekä miten tulisi suhtautua työnhakijan taustojen selvittämiseen ja testaukseen.

Lisäksi koulutuksessa käydään läpi työsuhteen ehtoja käytännönläheisesti ja tarkastellaan, mistä asioista työsopimuksissa voidaan sopia ja toisaalta myös sitä, millä tavalla ehdot työsopimukseen erilaissa tilanteissa kannattaisi kirjata.

Koulutus sopii erinomaisesti esimies- ja HR-tehtävissä toimiville sekä muille rekrytointien ja työsopimusten laatimisen parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuksella päivität osaamisesi rekrytointiprossiin liittyvästä juridiikasta ja saat työkaluja yrityksesi rekrytointiprosessin onnistuneeseen läpivientiin.

Kouluttajana toimii lakimies Heidi Aho.

Aika ja paikka:

Aika:  8.4.2021 klo 9.00–12.00
Paikka: Webinaari

Hinnat ja peruutusehdot: 

WEBINAARI hinta Palta ry:n jäsenille 200 € + alv 24 % 
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 300 € + alv 24% 

Ilmoittautuminen päättyy to 1.4.2021

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä. 

Lue, miten käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteestamme.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Myynti päättyy Määrä
WEBINAARI hinta PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 % 1.4.2021 23:59
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 % 1.4.2021 23:59

Ajankohta

Alkaa:
8.4.2021 09:00
Päättyy:
8.4.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla