Headhuntingin kautta uusiin töihin

18.8.2021 15:00

Webinaari

Erilaisia tapoja/prosesseja löytää ihminen avoimeen tehtävään on hyvin paljon. Headhunting (suorahaku) on rekrytoinnin keino, jolla etsitään työntekijää ilman julkista rekrytointi-ilmoittelua. Aiemmin suorahakua käytettiin tavallisimmin johdon rekrytointiin. Nykyään sitä käytetään usein myös vaativiin asiantuntijatason ja keskijohdon rekrytointeihin.

Tässä webinaarissa keskitymme suorahakuun prosessina eli miten se toimii käytännössä suorahakukonsultin ja hakijan näkökulmasta. Valotamme keskustelun kautta sitä, miksi suorahakua käytetään, miksi sen suosio kasvaa rekrytointimenetelmänä sekä miten haku etenee. Keskustelemme myös siitä, miten voi itse olla tilanteessa aktiivinen ja mistä headhunter sinut löytää.

Webinaarin sisältö
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • suorahaku prosessina
  • miten Research eli suorahaun taustatutkimus tehdään
  • miten voi itse vaikuttaa siihen, että sinut löydetään
  • ketkä suorahakua tekevät ja miten sinun kannattaa toimia

Valmentajamme HRS Advisors: Toni ja Jenny

Toni Koskinen on yksi HRS Advisors Oy:n perustajaosakkaista ja toimitusjohtaja. Hänellä on psykologian maisterin tutkinto ja hän aloitti uransa yli 20 vuotta sitten. Hän on työskennellyt pitkään HR-konsultoinnissa, ja hänellä on laaja kokemus suorahausta ja julkisista hauista, henkilöarvioinneista, johtajuuden ja tiimien kehittämisestä, henkilökohtaisesta valmennuksesta ja uravalmennuksesta. "Sekä omassa työyhteisössäni että yhteistyössä asiakkaiden kanssa pidän tärkeänä luottamuksellisuutta, rehellisyyttä ja ihmisten aitoa kohtaamista."

Hallintotieteiden maisteri Jenny Blom kurvasi research- ja suorahakutehtäviin noin viisi vuotta sitten työskenneltyään muutaman vuoden SaaS- palveluiden parissa, auttaen yrityksiä hyödyntämään internetin ja järjestelmien julkista tietoa. ”Koen että eri toimialojen ymmärrys ja kandidaattien etsintä taustaani hyödyntäen on tehokas keino nykyajan rekrytointeihin. Tänä päivänä ei riitä, että odotellaan osaavien tekijöiden hakemusten saapumista ilmoittelun kautta.” HRS Advisorilla Jennyn asiantuntijuus keskittyy vaativiin research- tehtäviin, sekä konsulttina toimimiseen erilaisissa suora- ja yhdistelmähakuprojekteissa. Työssään parhaana puolena hän pitää tehtävien vaihtelevuutta, laajaa perehtymistä eri organisaatioihin, sekä haasteiden taklaamista. Jennyn tavoitteena on aina myös pitkällä tähtäimellä onnistunut rekrytointi.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.8.2021 15:00

Päättyy:  

18.8.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi