Omatoiminen varautuminen ja pelastussuunnittelu asuintalossa Teams-webinaari

10.5.2021 16:00
Teams

Omatoiminen varautuminen ja pelastussuunnittelu asuintalossa

Taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille suunnatussa Teams-webinaarissa 10.5.2021 klo 16-17 on alustajana Helpen turvallisuuskouluttaja Anssi Laaksonen. Alustuksessa käydään läpi, mitä omatoiminen varautuminen pitää sisällään ja miten asuintalossa pelastussuunnittelua tehdään ja suunnitelmat pidetään ajan tasalla.

Webinaarissa jätetään aikaa myös osallistujien kysymyksille. Mikäli ehdit ennen webinaaria tutustua oman talosi pelastussuunnitelmaan ja mieleesi nousee sen pohjalta kysymyksiä, sinulla on webinaarissa mahdollisuus esittää kysymyksiä, ellei jo alustuksen aikana tule vastauksia.

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

 

 

Yhteistyössä https://www.helpe.fi/wp-content/uploads/2021/01/Opintokeskus-Sivis1-pieni.png

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.5.2021 16:00
Päättyy:
10.5.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.