Työn tarjoamis- ja koulutusvelvollisuus sekä takaisinottovelvollisuus

Työn tarjoamis- ja koulutusvelvollisuus sekä takaisinottovelvollisuus

Tiedätkö, missä laajuudessa lomautetuille ja irtisanottaville työntekijälle tulee tarjota muuta työtä? Entä miten uudelleensijoitettavien työntekijöiden piiri määritellään tai keillä on etusija tarjolla olevaan työhön? Tai kuinka laajaa koulutusta työnantajan tulee tarjota uuteen tehtävään sijoitettavalle työntekijälle? Kuinka pitkän ajan irtisanotulle työntekijälle tulee tarjota vapautuvia työtehtäviä ja miten työn tarjoaminen käytännössä toteutetaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen työn tarjoamis- ja koulutusvelvollisuutta sekä takaisinottovelvollisuutta koskevassa koulutuksessamme 27.10.2020. Koulutuksessamme aihetta käsitellään käytännön läheisellä otteella oikeuskäytännön valossa. 

Koulutuksessa saat työkaluja muun muassa arvion tekemiseen siitä, milloin työtä voidaan pitää työntekijän koulutusta, ammattitaitoa tai koulutusta vastaavana. Koulutuksessa käydään läpi se, milloin työntekijälle tulee tarjota koulutusta ja kuinka laajaa koulutusta voidaan pitää tarkoituksenmukaisena ja kohtuullisena. Näiden lisäksi koulutuksessa käydään läpi myös työn tarjoamiseen liittyvät käytännön menettelyt sekä muun työn tarjoamisen seuraukset työsuhteen ehdoille.

Kouluttajana Paltan neuvottelujohtaja Hanne Salonen.

Koulutus on suunnattu esimiehille, HR:n edustajille ja juridiikan asiantuntijoille.

Aika ja paikka:

Aika: ti 27.10. klo 9.00–11.00
Paikka: Webinaari

Hinnat ja peruutusehdot: 

WEBINAARI hinta Palta ry:n jäsenille 130 € + alv 24 % 
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 190 € + alv 24% 

Ilmoittautuminen päättyy ma 19.10

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä. 

Lue, miten käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteestamme.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
27.10.2020 09:00
Päättyy:
27.10.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla