Kontakta

Kontakta Nätverk för WFM och bemanningsplanerare - Real Time Management! 

Välkommen till höstens nätverksträffar för dig som arbetar med WFM frågor. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

TEMA:
Real Time Management, hur ska du arbeta med RTM för att uppnå maximal effektivitet och lönsamhet.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Vem kan delta:
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som ansvarig för bemanning och WFM eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och/eller bedriva er verksamhets bemanning. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som bemanning- eller WFM ansvarig i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

 

Praktiska detaljer

Datum: 21 okt 2021  
Tid: Klockan 13:00-16:00  
Plats:  Fysiskt: Centralt i Stockholm. Digitalt - länk skickas till dig som är anmäld.   
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.  
   

Eventuella frågor hänvisas till linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87. 

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
21.10.2021 13:00
Slutar:
21.10.2021 16:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Stockholm/Digitalt

Arrangör