Linnanmäen Hupirannekkeiden tilaus

Linnanmäen hupirannekkeita on taas saatavilla edulliseen jäsenhintaan. Tilauksia voi tehdä 30.6.2020 saakka eikä tilattavien rannekkeiden määrää ole rajoitettu.

 

Ranneke on käytettävä kaudella 2020 ja se oikeuttaa pääsyn kaikkiin laitteisiin pituusrajat ja koronatilanteen erityisehdot huomioiden. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä käyttökerralla ja on voimassa kyseisen päivän ajan. Tarkista poikkeustilanteen aiheuttamat rajoitukset Linnanmäen omista kanavista.

Tilatut rannekkeet toimitetaan postitse 3.6. alkaen kerran viikossa. Toimitamme aina kerralla keskiviikkoisin edelliseen iltaan mennessä saapuneet tilaukset. Rannekkeita voi tilata 30.6. saakka. Viimeinen rannekkeiden postituspäivä on 1.7. Rannekkeet toimitetaan postitse kirjeenä, joten kannattaa tilata rannekkeet ajoissa, jos aiot huvittelemaan tiettynä päivänä. Emme vastaa viiveistä postinkulussa. 

Näet hinnan ja tilauslomakkeen kirjautumalla tapahtumasivulle alla olevasta linkistä. Täytettyäsi tilauslomakkeen siirryt automaattisesti maksusivulle, jossa voit maksaa tilauksesi korttimaksulla, verkkopankin kautta tai MobilePaylla.

https://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/linnanmaen-hupirannekkeiden-tilaus-2020/

Käytämme tilausten vastaanottamiseen ja maksamiseen olemassaolevaa ilmoittautumisjärjestelmää, mutta siitä ei tarvitse välittää. Ainoastaan terminologia viittaa tapahtumailmoittautumisiin, mutta tilaukset tulevat perille joka tapauksessa.