Tapahtuman oletuskuva

Office- ja Acrobat -taidot uudelle tasolle, Oulu

3.12.2021 13:00

Oulu

Office- ja Acrobat -taidot uudelle tasolle, Oulu

Ohjelma 3.12.2021 klo 13.0016.00

Tuntuuko sinusta siltä, ettei Word tottele sinua, eikä Excelistä ole mitään hyötyä ja PDF-tiedostoja on helpointa luoda skannaamalla papereita? Koulutuksen jälkeen ei tunnu. Asianajajan kouluttaessa toimistosovelluksista opetellaan asianajajan jokapäiväisessä työssään tarvitsemia asioita.

Päivitä Office-ohjelmien ja Adobe Acrobatin osaamisesi tähän päivään. Koulutuksessa opit muun muassa käyttämään Office-ohjelmissa nopeita näppäinkomentoja ja hyödyntämään Wordiä ja Exceliä ilman virheille altistavaa käsin laskemista. Word ja Excel pannaan toimimaan yhteen ja opetallaan joukkokirjeiden ja -sähköpostien laatimista Outlookin kautta.

Opimme luomaan ja muokkaamaan Adobe Acrobatilla PDF-tiedostoja eri asetuksilla ja hävittämään tietoja PDF-tiedostoista pysyvästi peittämällä. Opettelemme laatimaan näytön näkymistä PDF-tiedostoja tai kuvia. Myös sivujen poistaminen, kääntäminen ja järjestyksen muuttaminen tulee tutuksi.

Koulutus toteutetaan asianajajan työhön liittyvillä käytännön läheisillä esimerkeillä ensin kouluttajan opettamana ja näyttämänä, sitten itse ohjatusti omalla koneella tekemällä. Osallistujat ottavat koulutukseen mukaan oman tietokoneen, johon on asennettu vähintään Microsoft Office-paketti sekä mielellään maksullinen Adobe Acrobat -ohjelma.

Kouluttajana toimii asianajaja Matti Pulkamo, Asianajotoimisto Matti Pulkamo Oy.

Koulutus on suunnitteilla järjestää keväällä 2022 myös Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä ja siitä tuotetaan verkkokoulutus vuoden 2022 aikana.

Hinta

170 euroa (sisältää kahvit)

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Kouluttautumisvelvoite

Koulutuksen kesto on 2 tuntia 45 minuuttia. Kannustamme asianajajia kehittämään digitaitoja, vaikkei koulutuksen kokonaiskestoa katsottaisikaan kokonaan asianajajan kouluttautumisvelvoitteeseen kuuluvaksi sekä pitämään huolta ammattiin tarvittavista muista työelämätaidoista.

Ilmoittautuminen

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto alta viimeistään 26.11. Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti.

Peruutusehdoista voit lukea ylhäältä välilehdeltä peruutusehdot ja muutokset.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa osallistumaan koulutukseen!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2021 13:00

Päättyy:  

3.12.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oulu

Kasarmintie 13
90130 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Simonkatu 12 B