TST goes Samppanjatasting

3.12.2021 17:00

Champagne bar Santé, Tampere

HUOM! Varauduthan siis esittämään saapuessasi voimassaolevan koronapassin! Lue alempaa lisää.

Tampereen seudun tradenomit järjestävät pikkujouluisen Samppanjatastingin yhdessä Champagne bar Santén kanssa.

Tastingpaketti sisältää 5 erilaista samppanjaa ja rennon tietopaketin alueesta, rypäleistä ja yleistä samppanjasta. Tastingin kesto n.1,5h.

Saapuminen joko Santén kautta osoitteesta Hatanpään valtatie 2 tai suoraan tastingtiloihin Pellavatehtaankadun kautta. (Pellavatehtaankatu 12, portti sisäpihalle).

Omavastuu 15 euroa (norm. 49e).

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Voit ottaa mukaan myös avecin, jonka ei tarvitse olla jäsen! Avecin omavastuuhinta on sama kuin jäsenen lipun.

Jos olet jo ilmoittautunut, ja haluaisit avecin mukaan, lähetä tästä sähköpostia jori.karjalainen@tradenomi.fi, niin saat maksuohjeet avecin osalta.

---

HUOM! Varauduthan siis esittämään saapuessasi voimassaolevan koronapassin! EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina. Koronapassin saavat myös henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen.

Jos aikuinen ei voi lääketieteellisistä syistä ottaa koronarokotetta, hänellä on oikeus saada tarvitsemansa koronatestitulos maksutta julkisesta terveydenhuollosta.

Lisätietoa koronapassista löydät Sosiaali- ja Terveysministeriön sivuilta sekä Omakannasta, josta voit myös ladata voimassa olevan koronapassin.

---

Champagne Bar Santé on 2013 perustettu samppanjoihin erikoistunut yksityinen viinibaari Tampereen ydinkeskustassa. Santessa on 40 asiakaspaikkaa ja ulkoterassi. Valikoimassa on yli 80 samppanjaa, kuohuviiniä sekä puna-ja valkoviinejä. Santen yhteydessä on myös avarat koulutustilat jossa toimii Santen Viinikoulu sekä samppanjoiden maahantuonti yritys Santevin. Alkon tuotevalikoimassa on 25 Santevin maahantuomaa samppanjaa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2021 17:00

Päättyy:  

3.12.2021 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Champagne bar Santé, Tampere

Hatanpään valtatie 2
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tampereen seudun tradenomit

tampereenseutu@tradenomi.fi