Hyvinvoiva minä: Palautumistaidot - työssä jaksamisen supervoima

1.9.2021 08:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Harva työ on stressivapaata. Siksipä kannattaa panostaa palautumistaitoihin! Niitä kehittämällä siedät paremmin kuormittavia tilanteita, palaudut niistä nopeammin ja voimavaroja jää mukaviin asioihin.

Onneksi energisoivia ja palauttavia elementtejä voi itse luoda arkeen. Tutkimustieto sen osoittaa: pienilläkin asioilla voi olla suuri vaikutus. Kun keho ja mieli ovat hyvin palautuneet, olo on energinen, aikaansaava ja toisaalta levollinen.

Webinaarin jälkeen ymmärrät paremmin, miten ja miksi hermostosi reagoi kuormitukseen ja saat kotiinviemiseksi kolme tapaa vauhdittaa palautumistasi. Webinaarin päätteeksi teemme yhdessä elvyttävän Palauttava Tauko™️ -harjoituksen.

Valmentajamme Kati Boijer-Spoof Heikinheimo toimii kehitysjohtajana ja vastuuvalmentajana Virkisteri Oy:ssä ja on koulutukseltaan ravitsemukseen ja liikuntalääketieteeseen erikoistunut Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja ja KTM. Katilta ilmestyy tammikuussa 2022 tietokirja liittyen hyvinvointiin työelämässä.

Virkisteri on palveluyritys, joka tekee työhyvinvoinnista totta liikkumisen ja palautumisen keinoin. Palveluihin kuuluvat muun muassa Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™️ -konseptit, liikuntapalvelut, tietotyöläisten hyvinvointivalmennukset sekä tiimi- ja virkistyspäiväohjelmat. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

Lue lisää: www.virkisteri.fi

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

1.9.2021 08:00

Päättyy:  

1.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi