Kontakta

Kontakta Webinar - Kontorets framtid och utformning! 

Runt 80 % av Sveriges kontorsanställda vill helt eller delvis arbeta på kontor även i framtiden. Däremot ställs nya krav på ökad flexibilitet, smartare arbetsformer, större variation och bättre utformning av lokaler och miljö. Detta framgår av en färsk opinionsundersökning där ett tvärsnitt av svenska folket berättar hur de ser på framtidens arbetsplats.

Denna omställning har redan pågått under flera år men Corona gjorde att omställningen gick snabbare med digitalisering och flexibilitet som främsta drivkrafter. När arbetet flyttade hem var det många som sa att kontoret inte längre skulle vara den centrala plats som den har haft i alla år, undersökningen visar motsatsen men att man står inför stora förändringar.

I detta webinar möter vi Mirjam Adler & Abbe Adler från Affärslogik. Deras arbete handlar om att få människor att känna sig hemma på jobbet. Deras tjänster är utvecklade för att göra mesta möjliga nytta. De planerar, levererar och tar ansvar för processen ända tills ni har en arbetsplats skräddarsydd för er verksamhet. 

De kommer att guida oss hur vi kan tänka om framtiden och hur morgondagens kontor kommer att se ut. Hur kan du stärka trivsel och sammanhållning på det nya kontoret och hur ska du tänka kring tidsplan och budget för att få med detta som en del i ett förändringsarbete.

Praktiska detaljer:

Datum: 10 sep 2021  
Tid: 08:30-09:00  
Plats: Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld.  
Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla! 
 

Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

Välkommen!

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
10.9.2021 08:30
Slutar:
10.9.2021 09:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Digitalt

Arrangör