Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Mielen hyvinvointi poikkeustilanteissa

26.5.2020 14:00

webinaari

Webinaari: Mielen hyvinvointi poikkeustilanteissa - miten jaksaa ja mistä löytää voimia heikkoina hetkinä

Mentaalivalmentaja Matti Henttinen pitää 26.5.2020 klo 14-15 webinaarin Mielen hyvinvointi poikkeustilanteissa - miten jaksaa ja mistä löytää voimia heikkoina hetkinä.

Webinaarissa keskitytään tähän hetkeen, jossa äkillinen muutos luo hämmennystä murtamalla totuttuja rutiineja ja selviytymismalleja. Webinaarissa tutkitaan koronaviruksen luoman poikkeustilanteen vaikutusta omaan työhön ja elämään. Se tarjoaa eväitä kyseenalaistaa omia ajatuksia ja mahdollisuuden valita uusia ajatuksia, joiden avulla kriisistä kuin kriisistä on mahdollista selvitä ja päästä eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta.

Webinaari on vain YTYn jäsenille ja tarkoitettu hyvinvoinnin tukemiseen sekä pohjustukseksi ennen henkilökohtaista valmennusta. Voit osallistua vain pelkkään webinaariin ilman jatkovalmennusta.


Matti Henttinen on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Henttinen tunnetaan myös työstään huippu-urheilijoiden mentaalivalmentajana. Hän kouluttaa myös terveydenhuollon ammattilaisia, jotka hoitavat kipu- ja traumapotilaita. Lähtökohtana Henttisen filosofiassa on, että ihminen on psyko-fyysinen kokonaisuus.

Webinaarin jälkeen urapalvelujärjestelmäämme avautuu henkilökohtaisia valmennusaikoja Matti Henttiselle. Henkilökohtaisen valmennuksen kesto on 50 minuuttia. Aikoja on saatavilla rajoitetusti.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.5.2020 14:00

Päättyy:  

26.5.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari