Jyvässeudun tradenomien maalauspäivä

21.8.2021 15:00

Ravintola Teerenpeli

Heittäydy mukaan rentoon maalaustapahtumaan Ravintola Teerenpelissä (Kauppakatu 32, Jyväskylä) klo 15 alkaen! Järjestämme tapahtuman yhteistyössä Paint&Party -tapahtumakonseptin kanssa. Tapahtuman kesto on noin kaksi tuntia.  

 

Paint & Party järjestää huvi- ja hauskanpitopainotteisia maalausworkshopeja ja kursseja. Tapahtumissamme maalaat ohjatusti vaihe vaiheelta ikioman taideteoksesi nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista. Toiseen käteen sivellin ja toiseen lasillinen lempijuomaasi - täydellistä! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.  

 

Tapahtumaan osallistujalle sisältyy maalauksen tekemiseen tarvittavat materiaalit, tarvikkeet, essut, ohjaus, snack-välipala ja lisäksi oman taideteoksen saa mukaansa muistoksi.  

 

Tapahtuma on tarkoitettu Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille ja voit ottaa myös tradenomikaverin mukaasi. Osallistumismaksu on 10 € ja paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.8.

 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Noudatamme Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksia tapahtumien järjestämisen suhteen. Mikäli ilmoitamme peruutuksesta, hyvitämme lippujen hinnan. HUOM! Tulethan viettämään maalauspäivää vain terveenä. Mikäli sairastut, otathan pikaisesti yhteyttä jyvasseutu@tradenomi.fi.


Jos et pääsekään osallistumaan, peruutathan osallistumisesi viimeistään 17.8., jotta voimme luovuttaa paikkasi seuraavalle. Palautamme tällöin osallistumismaksusi. Jos sinulle tulee este osallistumiseen tämän jälkeen, ole yhteydessä jyvasseutu@tradenomi.fi.

 

Lisätietoja: 

Jyvässeudun tradenomit 
jyvasseutu@tradenomi.fi 
www.paintparty.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.8.2021 15:00

Päättyy:  

21.8.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Teerenpeli

Kauppakatu 32
40100 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Jyvässeudun tradenomit

0407591966

jyvasseutu@tradenomi.fi