Puolen tunnin Breikki - Vapauta äänesi!

20.1.2021 13:00

Webinaari

Onko pää jumissa? Tulviiko pato yli? Tuleeko töitä ovista ja ikkunoista sisään? Ota Breikki ja irtaudu tästä kaikesta hetkeksi!

Omalla äänellä voi vaikuttaa ja viestiä uskomattoman paljon. Miltä kuulostan ja miten ääntä voi kehittää? Tehdään yhdessä hauskoja ja inspiroivia äänenhuollon harjoituksia jotka vievät ajatukset hetkeksi aivan toisaalle.

Äänenkäytön ammattilaisen ohjauksessa pääset harjoittelemaan omaa äänenkäyttöäsi ja löytämään siitä uusia puolia. Oletko jo päättänyt, että äänesi on tietynlainen? Mitä jos olet väärässä? Osallistujat saavat konkreettisten työkalujen lisäksi energiaa ja iloa työpäivään!

Tänään luvassa

Ääni tärkeänä työkalunasi - pieni äänenkäyttöopas

  • hengityksen vaikutus ääneen
  • äänen vaikuttavien lihasten tunnistaminen ja harjoittaminen

Breikin ohjaa Saara Koivisto
Saara on laulaja, laulunopettaja ja yrittäjä. Hänellä on Complete Vocal Technique-tutkinnon lisäksi kaupallinen koulutus. Hän on kouluttanut äänenkäyttöä useita vuosia ja hänellä on käytössään valtava työkalupakki erilaisia ääneen liittyviä tekniikoita. Hän on myös Hi-Five Quintetin solisti.

Breikkiin voivat osallistua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Breikki toteutetaan Zoomissa.

Tule mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.1.2021 13:00

Päättyy:  

20.1.2021 13:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi