Momentum: LinkedIn työnhaun tehovälineenä

28.9.2021 09:00

Verkkokoulutus

LinkedIn on paitsi osaajatietokanta, myös oleellinen osa nykyaikaista työnhakua. Tämän vuoksi on yhä tärkeämpää panostaa sähköiseen käyntikorttiisi verkossa. Pelkkä läsnäolo ei riitä ja työnhakijanakin on hedelmällisintä osallistua aktiivisesti. Mutta miten? Millaisella aktiivisuudella ja sisällöillä ammatillista brändiä rakennetaan? Miten omien LinkedIn-postauksien tavoittavuutta voi parantaa? Mitkä ovat parhaita tapoja lähestyä ennalta tuntemattomia henkilöitä, joiden kanssa verkostoitua?

Opit hyödyntämään LinkedIniä työnhaussa

Tässä valmennuspäivässä tutustumme LinkedInin hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa. Kantavina teemoina ovat ammatillinen verkostoituminen ja asiantuntijuutta korostava profiili, jonka rakentamista tutkimme kohta kohdalta. Perehdymme myös ammatilliseen verkostoitumiseen, piilotyöpaikkojen etsimiseen ja löytämiseen, hakuvahteihin sekä rekrytoijien tapoihin hyödyntää LinkedIniä. Kuulemme johtavalta asiantuntijalta myös LinkedInin viimeisimmistä uusista ominaisuuksista.

Huom. Jotta saat parhaat hyödyn teemapäivästä, luo LinkedIn-profiili etukäteen mahdollisimman valmiiksi.

Koulutuksen asiantuntijana someguru Tom Laine, HC Services.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivuilla.

 

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2021 09:00

Päättyy:  

28.9.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätiedot

Momentum-hanke