Vapaaehtoisjohtamisen peruskurssi, Helsinki

21.1.2016 - 28.1.2016
Vision koulutustila

Kuvaus: Vapaaehtoisjohtamisen peruskurssi on tarkoitettu kaikille uusille vapaaehtoisjohtajille, hallituksen jäsenille, työryhmien vetäjille ja muille vapaaehtoistoimintaa organisoiville henkilöille. Kurssilla teemaa lähestytään sekä vapaaehtoistoiminnan johtamisen (volunteer management) että vapaaehtoisten johtamisen (volunteer leadership) näkökulmista.

Tammikuun kurssi on suunnattu erityisesti pienten yhdistysten vapaaehtoisjohtajille.

Kurssi on kolmen illan tiivis paketti, jonka tavoitteena on kartoittaa käsillä olevaa kenttää ja innostaa kehittämään omaa johtajuuttaan. Kurssia suositellaan myös muihin Vision vapaaehtoisjohtamisen koulutuksiin osallistuville.

Sisältö:

  • Orientaatio: Mihin vapaaehtoisjohtajuutta tarvitaan?
  • Vapaaehtoistoiminnan organisoiminen – Volunteer management (Tehtävien suunnittelu, vapaaehtoisten rekrytointi, perehdys, sitoutumisen tukeminen)
  • Vapaaehtoisten johtaminen – Volunteer leadership (Vapaaehtoisjohtaminen ihmisten kannustamisena ja ohjaamisena)

Kurssin sisällössä on hyödynnetty Vision kustantamaa 10 askelta parempaan vapaaehtoistoimintaan-kirjaa. Voit tilata kirjan erikoishintaan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttaja: Maria Halonen, markkinointipäällikkö ja vapaaehtoisjohtamisen kouluttaja sekä 10 askelta parempaan vapaaehtoistoimintaan-kirjan kirjoittaja

Aika: To 21.1., ti 26.1. ja to 28.1.2016 klo 17–20

Paikka: Vision koulutustila, Fredrikinkatu 33 A, 2. krs. 00120 Helsinki.

Osallistumismaksu: 50€/osallistuja.

Alennukset: Työttömät, pitkäaikaislomautetut, opiskelijat  ja eläkeläiset saavat 50%:n alennuksen osallistumismaksusta. Mikäli olet oikeutettu alennukseen, valitse ilmoittautuessasi "alennuslippu".

Maksaminen: Voit maksaa kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä tai tilata laskun, joka lähetetään pdf-tiedostona sähköpostiisi.

Kirjatilaus: Tilaa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä 10 askelta parempaan vapaaehtoistoimintaan –kirja erikoishintaan 12€ ( myöhemmin tilattuna ovh 15€ + postituskulut). Saat tilaamasi oppaan kurssipaikalla.

Ilmoittautuminen: Torstaihin 14.1.2016 mennessä sivun alalaidasta löytyvästä "Ilmoittaudu" -linkistä.

Peruutusehto: Kurssin voi peruuttaa 5 euron peruutusmaksua vastaan kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta sekä 5 euron peruutusmaksu. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, pitää kurssilaisen maksaa koko kurssimaksu, ellei kurssilainen esitä lääkärintodistusta tai todistusta voittamattomasta esteestä.

Tapahtuma on loppuunmyyty.

Ajankohta

Alkaa:
21.1.2016 17:00
Päättyy:
28.1.2016 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vision koulutustila
Fredrikinkatu 33 A
00120 Helsinki

Järjestäjä