Kodin turvallisuus seniorien näkökulmasta Teams-webinaari

22.4.2021 16:00
Teams

Kodin turvallisuus seniorien näkökulmasta webinaari 22.4.2021 klo 16-17

 

Kodin turvallisuus on kaikille tärkeää, mutta eri ikäryhmillä nousee esiin erilaisia tarpeita. Webinaarissa nostetaan esiin tyypillisimpiä haasteita ikäihmisten kodin turvallisuudessa ja kerrotaan esimerkkejä, miten asioita on jo monien kodeissa ratkaistu, usein on kyse pienistä teoista.

 

Senioreille ja heidän läheisilleen suunnatun Teams-webinaarin alustajana on Helpen turvallisuuskouluttaja Lasse Wallius. Alustuksen lopussa on aikaa myös muutamille kysymyksille.

 

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

 

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei. 

 

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

 

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

Yhteistyössä https://www.helpe.fi/wp-content/uploads/2021/01/Opintokeskus-Sivis1-pieni.png

 

 

Valitse henkilömäärä ja klikkaa Jatka

Lippu Myynti päättyy Määrä
Seniorien kodin turvallisuus Teams-alustus 22.4.2021 12:00

Ajankohta

Alkaa:
22.4.2021 16:00
Päättyy:
22.4.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.