Tapahtuman oletuskuva

Asiantuntijayrittäjäksi - yrittäjäkoulutus verkossa syksy 2022

23.8.2022 09:00

Verkkokoulutus

Kenelle asiantuntijayrittäjäksi- yrittäjäkoulutus on tarkoitettu?

Koulutus sopii eri alojen asiantuntijoille, jotka haluavat lisätietoja yrittäjyydestä ja pohtivat yrityksen perustamista. Koulutuksen voi suorittaa työn ja opintojen ohessa, tai työelämän ulkopuolella, kuten perhevapaalla. 

Asiantuntijayrittäjäksi - yrittäjäkoulutukseen tullessa riittää, että mielessä on liikeidea, joka voi olla sivu- tai päätoiminen.  Liikeidealla tarkoitetaan erityistä osaamista, jota osallistuja haluaa lähteä tarjoamaan maksaville asiakkaille. Aikaisempaa osaamista yrittäjyydestä ei tarvita.

 

Miksi sinun kannattaa osallistua koulutukseen?

Koulutus painottuu nimenomaan asiantuntijayrittäjyyden suunnitteluun. Saat koulutuksessa ajantasaiset tiedot asiantuntijayrittäjyydestä ja valmiudet yrityksen perustamiseen. Kurssilla käydään selkeästi läpi kaikki yrittäjyyden perusteet liikeideasta asiakkaiden hankkimiseen, yrittäjän velvoitteisiin ja perustamistoimiin saakka, asiantuntijayrittäjyyden erityispiirteet huomioiden.

Asiantuntijayrittäjäksi - yrittäjäkoulutuksessa yritykselle laaditaan liiketoimintasuunnitelma ja perustamislaskelmat, jotka käyvät starttirahahakemuksen liitteiksi. Liiketoimintasuunnitelma ja laskelma osoittavat, miten yritystoiminnasta saa kannattavaa. 

Vaikka koulutus antaa sinulle valmiudet yrityksen perustamiseen, ei yritystä tarvitse perustaa - tämä päätös on yksin sinun. Yli 70% Starttivalmennuksen yrittäjäkoulutuksiin osallistuneista kuitenkin perustaa yrityksen jo koulutuksen aikana tai heti sen jälkeen. 

 

Miten osallistut koulutukseen käytännössä?

Koulutuksessa on 6kk aikana kuusi koulutuspäivää klo 9-15, sekä erikseen henkilökohtaista ohjausta. Koulutuspäivissä pääset halutessasi kysymään kysymyksiä kouluttajalta ja osallistumaan keskusteluihin. Vaihtoehtoisesti voit katsoa tallenteet itsenäisesti jälkikäteen, kun sinulle parhaiten sopii. Henkilökohtaisten ohjausten ajankohdat sovitaan erikseen. 

Koulutuksen alussa saat koulutuspäiviin salasanalla suljetun etäosallistumislinkin. Pääset osallistumaan koulutuspäiviin helppokäyttöisellä Zoom-ohjelmalla tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Koulutuksen aineistot ja  tallenteet ovat Moodle-pohjaisessa suljetussa verkkoympäristössä. Saat ohjelmiin opastusta koulutuksen alkaessa. Sinulla tulee olla käytettävissäsi tietokone tai älylaite ja toimiva nettiyhteys. Et tarvitse erityisiä teknisiä taitoja.

Koulutuspäivien välissä pääset työstämään oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa. Saat jokaisen koulutuspäivän jälkeen kotitehtävän, joka on yksi liiketoimintasuunnitelman osa. Aikaa on hyvä varata muutama tunti viikossa, näin liiketoimintasuunnitelmasi valmistuu puolen vuoden yrittäjäkoulutuksen aikana. 

 

Mitä koulutusmaksusi sisältää?

Yrittäjäkoulutuksen hinta on 1290€ (sis. alv24%). Voit maksaa koulutuksen myös haluamissasi erissä.

Maksu sisältää:

  • 6kk asiantuntijayrittäjäksi- yrittäjäkoulutuksen livekoulutukset ja kurssiaineistot
  • Pääsyn suljettuun verkkoympäristöön, jossa on lisäaineistoa ja koulutuspäivien tallenteet, jotka ovat käytettävissäsi 1kk koulutuksen päättymisen jälkeen
  • Helppokäyttöiset ja selkeät työpohjat liiketoimintasuunnitelmaan, kannattavuuslaskelmaan, kassabudjettiin ja markkinointisuunnitelmaan
  • Erittäin hyödyllisen henkilökohtaisen ohjaustapaamisen, jossa viimeistellään juuri sinun yrityksesi liiketoimintasuunnitelma ja laskelma
  • Todistuksen asiantuntijayrittäjäksi- yrittäjäkoulutuksen suorittamisesta

Huom! Koulutusmaksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus.

 

Kuka on kouluttajasi?

 

dsc_2409.jpg (8.47 MB)

 

Kouluttajanasi toimii yksi Suomen osaavimmista ja asiantuntevimmista yrittäjäkouluttajista: Sanna Olshin on kouluttanut 20 vuoden ajan yli 4000 yrityksen perustajaa ja pienyrittäjää. Sannalla on maisterintutkinto yrittäjyydestä, hän on yritysneuvoja, pedagogisesti pätevä opettaja ja yrittäjä itsekin.

Sanna kouluttaa selkeästi ja ymmärrettävästi. Koulutuksessa ei ole tyhmiä kysymyksiä. Sannan opeilla jokainen yrittäjyyttä pohtiva saa ymmärryksen siitä, mitä yrittäjyys hänen kohdallaan tarkoittaa ja miten yritystoimintaa tulee suunnitella. Edes kannattavuuslaskelmaa ei enää tarvitse pelätä.

Starttivalmennus on syntynyt halusta auttaa yrittäjiä. Yrittäjäkoulutuksiimme osallistuu vuosittain noin kolmesataa yrityksen perustajaa ja pienyrittäjää. Lisäksi Starttivalmennus on kouluttanut satoja asiantuntijayrittäjiä.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2022
1 290,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

23.8.2022 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus