Kontakta

Arbetsrätt – förhållandet mellan arbetstagare och arbetsgivare med Säljarnas!

Arbetsrätt ett ord många tycker är spännande men som är ett ganska svårt begrepp att förstå sig på. Kontakta får ofta frågor relaterade till arbetsrätten då det många gånger uppstår situationer mellan anställda och ledare som inte är alltid är självklara hur man ska hantera på bästa sätt.

Kontakta har sedan ett par år tillbaka ett samarbete med Säljarnas riksförbund där vi tillsammans arbetar för en bättre arbetsplats och för att öka kunskapsnivån inom arbetsrätten. 

Möt Gabriel och Wilhelm, förbundsjurister från Säljarnas som gästar vår soffa och berättar bland annat  om varför det är bra med kollektivavtal och hur du kan hantera svåra situationer som kan uppstå på arbetsplatsen. 

I det dagliga arbetet där människor möts kan det uppstå konflikter, då är det bra att veta vad som gäller eller hur du ska gå tillväga för att reda ut en situation. 

Säljarnas är specialister på avtal och villkor som gäller för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring. När du vill ha råd eller hjälp kan de snabbt sätta sig in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver.

Praktiska detaljer:

Praktiska detaljer:

Datum: 28 okt 2021  
Tid: Klockan 08:30 – 09:00  
Plats: Digitalt och länk skickas inför mötet till anmälda.  
Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla  


Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

Varmt välkommen!

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
28.10.2021 08:30
Slutar:
28.10.2021 09:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Digitalt

Arrangör