Webinaari: Julkisten hankintojen jatkokurssi II; Paras hinta-laatusuhde, 19.11.2020 klo 9-16

Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan pari päivää ennen kurssia. Tallenne on katsottavissa 7vrk kurssin jälkeen. Huomaa myös alennettu hinta 450€ (normaalihinta 520€).

Suurin osa hankinnoista ratkaistaan vertailemalla pelkästään halvinta hintaa ja asettamalla laadulle korkeat vähimmäisvaatimukset. Jos muita kriteereitä käytetään, tehdään hintojen vertailu yleisimmällä vertailukaavalla, joka on: halvin hinta/vertailtavalla hinnalla x hinnan painoarvo. Hinta-laatu – vertailukriteerien painoarvo perustuu usein enemmän mutu–tuntumaan kuin simuloituihin faktoihin.

Oletko joskus itse käyttänyt muuta hinnan vertailukaavaa? Tiesitkö, että yleisimmin käytetyn vertailukaavan käyttäminen johtaa usein siihen, että hinnaltaan keskitasoiset ja laadultaan parhaat tarjoukset, eivät yleensä voita kilpailua? Nämä tarjoukset olisivat usein kuitenkin juuri niitä, jotka hankintayksikkö toivoisi voittavan tarjouskilpailun.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, miten hinta-laatusuhteen kriteerit kannattaisi laatia, mitä vertailukaavoja kannattaisi erityyppisissä julkisissa hankinnoissa käyttää ja miten painoarvot kannattaisi asettaa. Tavoitteena on saada kaikki hyöty irti erilaisista mahdollisuuksista, jotta hankintayksikkö pystyisi kilpailutuksissa saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Päivän aikana tehdään harjoitustehtäviä ja lisäksi osallistujat pääsevät kokeilemaan PTCS:n vertailukonetta, jonka avulla oikean kaavan ja painoarvojen asettaminen on helpompaa, kuin hihasta ravistaminen.

Tutustu kurssin ohjelmaan tästä

Kouluttajat: PTCS:n asiantuntija Jesse Hakkarainen (HTM) ja/tai Merja Kortesuo (VT)

Jesse_Hakkarainen_kasvo.jpg (136 KB) 0706-ptc-kortesuo_1521-180x240.jpg (11 KB) 

Huomaa myös Julkisten hankintojen jatkokurssi I edellisenä päivänä ja edullisempi yhteishinta kun osallistut molemmille kursseille. Lue lisää>>

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Julkisten hankintojen jatkokurssi II, 19.11.2020 450,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
19.11.2020 08:30
Päättyy:
19.11.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Rekisteriseloste

PTCS:n koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuneiden rekisteriseloste ja rekisteröityjen informointi

Rekisterinpitäjä

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 HELSINKI
www.ptc.sfi
info@ptcs.fi
Puh. 050 541 8615

Rekisterin nimi

PTCS:n koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuneet

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Henkilö, johon voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa (koulutus- ja tapahtumailmoittautumiset):

Anna Kaitera, PTCServices Oy
kurssit@ptcs.fi
Puh. 040 147 8720

Rekisterin sisältämät tiedot

- osallistujan yhteystiedot: nimi ja sähköpostiosoite
- osallistujan tehtävänimike
- erityisruokavaliotieto (vapaaehtoinen), jos tilaisuuteen liittyy tarjoiluja tai ateria
- laskutustiedot: yrityksen nimi, osoite, laskutusosoite
- lisätietoja laskutukseen tai järjestelyihin liittyen

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden itse ilmoittamat tiedot.

Käyttötarkoitus

- yhteydenpito koulutuksiin/tapahtumiin ilmoittautuneisiin

- koulutustoiminnan ja tapahtumien järjestäminen, laskutus, arviointi

- aiheeseen liittyvistä koulutuksista ja palveluista tiedottaminen sekä markkinointi

Henkilötietojen käsittelijät

- PTCS:n henkilöstö, joiden toimenkuvaan sisältyy koulutusten ja tapahtumien järjestely tai kouluttaminen 

- Koulutusten ilmoittautumisten osalta Eventilla Oy

- Koulutusten laskutusten osalta Annuelli Oy ja Arts & Minds Oy (osallistujan nimi ja laskutustiedot) 

Rekisterien suojaus ja tietoturva

PTCS:n rekisterien tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, ja käytettävyys varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein.


Tietokannat on suojattu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin suojakeinoin.

Henkilötietoja käsittelevät vain PTCS:n erityisesti määrittelemät henkilöt, jotka ovat PTCS:n palveluksessa ja joiden toimenkuvaan henkilötietojen käsittely nimenomaisesti kuuluu, sekä PTCS:n toimeksiannosta palveluja ylläpitävät tai kehittävät kolmannet osapuolet.

Tietojen luovutus ja siirto

PTCS voi luovuttaa suppean osallistujalistan (osallistujan nimi, tehtävänimike, organisaatio) koulutuksen tai tapahtuman muille osallistujille, puhujille ja valituille yhteistyökumppaneille. 

Koulutuksiin ilmoittautuneiden tiedot (osallistujan nimi, tehtävänimike, sähköpostiosoite, organisaatio, organisaation osoite) siirretään PTCS:n omaan markkinointirekisteriin.

Tietoja ei säännöllisesti luotuveta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos näin joudutaan menettelemään, huolehdimme tietoturvalainsäädännön edellyttämistä toimenpiteistä.

Tietojen säilytysaika

Tietojen säilytysaikaan sovelletaan tapahtumahallintajärjestelmässä olevien tietojen suhteen kirjanpitolakia (10 §), joka on vähintään kuusi vuotta sen tilikauden (vuoden) lopusta, jonka aikana koulutus on päättynyt.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tai rajoittaa itseään koskevan henkilötiedon käsittelyä tai vaatia tietojen poistamista. Rekisteröity voi ilmoittaa luovutus- ja käsittelykiellosta kirjallisesti rekisteriä hoitavalle henkilölle.

Rekisteröidyllä on oikeus nähdä, tarkistaa ja oikaista itseään koskevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna osoitteeseen PTCServices Oy, Simonkatu 12 A 7, 00100 HELSINKI. Kuoressa tulee olla merkintä: Henkilötietojen tarkastuspyyntö. Tarkastuspyynnössä tulee mainita: nimi, rekisterin nimi, täydelliset osoitetiedot ja puhelinnumero.