Kevätkokous 2020

YTYn kevätkokous

YTYn kevätkokoukseen 1.4. suositellaan osallistuttavan etäyhteydellä.


Kevään sääntömääräinen kokous pidetään suunnitellusti Turussa, Turun kaupunginteatterin tiloissa keskiviikkona 1.4.2020. Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä.

Koronaepidemiasta johtuen kaupunginteatteri on peruuttanut kaikki kevään esitykset. Myös jäsenillan ruokailusta on luovuttu.
Tartuntariskin pienentämiseksi YTYn hallitus on päättänyt mahdollistaa etäosallistumisen kevätkokoukseen. Linkki lähetetään niille, jotka ovat ilmoittautuneet kokoukseen sääntöjen mukaisesti 25.3.2020 klo 16:15 mennessä.

Kokousmateriaali lähetetään sähköisesti kevätkokoukseen ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kevätkokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat kuten vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomus. Lisäksi asetetaan vaalitoimikunta valmistelemaan seuraavalle syyskokoukselle esitys hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien valitsemisesta. Määräaikaan mennessä (18.3.) hallitus on saanut neljä esitystä, mikä on vaalitoimikunnan enimmäismäärä. Siten vaalitoimikunta voitaneen asettaa yksimielisesti.

Huom! Lehdessä ja uutiskirjeessä ollut viikonpäivä oli virheellinen, mutta päivämäärä oikein. Viikonpäivä on siis keskiviikko ja päivämäärä 1.4. kuten kutsussakin.

 

Illan aikataulu

16.30-17 Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus. Jos osallistut etäyhteydellä, lähetä valtakirja sähköpostilla ennen kokouksen alkua mats.nyman@yty.fi

17-17.40 Kevätkokous. Kokouksen esityslistalla on yhdistyksen sääntöjen 8 § mukaiset asiat.

 

 

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
1.4.2020 17:00
Päättyy:
1.4.2020 17:40

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Turun Kaupunginteatteri
Itäinen rantakatu 14
20800 Turku

Eventilla

Powered by Eventilla