It’s My LIFE-seminaari 22.2.2019 OULUSSA

 

Vuoden 2019 HUIKEIN seminaari on nyt myynnissä! Tavoitegurut & Lapin lahja maailmalle Peippo ovat lyöneet voimansa yhteen ja järjestävät tajunnan räjäyttävän seminaarin Oulussa Areenalla! 

Miten elää oman näköistä elämää? Miten saavuttaa haluamansa asiat ja mennä kohti unelmia? Mistä löytää motivaatio tekemiseen? On aika aloittaa elämään omaa elämää juuri sen näköisenä kuin itse haluaa ja siihen sinulle potkua antaa It’s My LIFE-seminaari.

Seminaarin järjestää yhdessä Tavoitegurujen Lasse Seppäsen ja Mikko Törmälehdon kanssa Laura Peippo. Peippo on ihmisten herättäjä, joka saa puheenvuorollaan ymmärtämään, että elämä on tässä ja se on nyt ja Tavoitegurut antavat sinulle juuri oikeat työkalut miten sitä kohti pääsee.

Luvassa on veret seisauttava seminaari, jonka jälkeen et enää kyseenalaista, että voitko tai onkohan jokin mahdollista, koska kaikki on ja tiedät miten pääset kohti haluamiasi asioita. It’s My LIFE.

 

Liput: 59€

Paikka: Areena, Oulu (Tyrnäväntie 16) 

Aika: 22.2.2019 klo. 16-20.00 

 

Puhujat

Lasse Seppänen - Muutostaidot

Tavoiteguru

Yrittäjä, psyykkinen valmentaja, tietokirjailija

Muutos vaanii meitä, halusimmepa tai emme. Tästä syystä meille vaihtoehdoksi jää ainoastaan kehittää taidot sopeutua muutokseen, palautua muutoksen tuomista rasitteista ja ohjata tietoisesti muutosta haluamaamme suuntaan.

Muutos on aina järjen ja sydämen kompromissi. Tästä johtuen meidän tulee kyetä hallitsemaan iso määrä tutkittuun tietoon pohjautuvia käyttäytymistä muuttavia taitoja. Kuinka johtaa omaa mieltä kohti henkilökohtaista muutosta? Mistä kerätä rohkeutta? Itseluottamusta? Tunnetaitoja? Itsesäätelytaitoja? Hyväksyntää? Armollisuutta? Ja kaikkia niitä keskeisiä taitoja, joita muutoksen läpivienti edellyttää.

Lassen muutosvalmentajan taidoista ovat saaneet apua tuhannet valmennettavat ympäri suomea. Lasse toimii psyykkisenä valmentajana ja coachina huippu-urheilijoille, vaativaa ja vastuullista työtä tekeville yritysjohtajille sekä elämäntapamuuttujille. Lasse kouluttaa psyykkisiä valmentajia sekä personal trainereita nyt jo viidettätoista vuotta. Lasse on kirjoittanut kirjat motivaatio -perseelle potkimisen käsikirja, Kestävä muutos sekä 14 muuta hyvinvointiin syventyvää tietokirjaa.

 

Laura Peippo - Elämä on tässä

Laura Peippo on yrittäjä, liikunta-alan moniottelija, bloggaaja, puhuja, valmentaja, äiti ja ennenkaikkea elämän eläjä. Laura osaa herättää, mutta ennenkaikkea innostaa jokaista kuulijaa. Peippo valittiin myös vuonna 2017 Suomen Iloisimmaksi yrittäjäksi sekä vuonna 2018 Pohjois-Suomen vuoden nuoreksi menestyjäksi.

It's my life-seminaarissa Peippo innostaa sinua elämään elämää tässä ja nyt! 

Elämä on tässä - Saako vastoinkäymisten edessä luovuttaa? Elätkö päivästä toiseen samassa oravanpyörässä harmaan massan mukana? Oletko sinä vanhana se, joka miettii mitä kaikkea tuli elämässä tehtyä, vai se joka katuu sitä mitä kaikkea jäi tekemättä? Inspiroivassa puheenvuorossaan Laura pureutuu elämän perusasioihin tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi!

 

 

 

Mikko Törmälehto - Tavoitteet 

Mikko toimii yrittäjänä (= tekijä) Huippumoodi Oy:ssä, ODL-Liikuntaklinikan valmentajana, Liikuntakeskus Voiton personal trainerina sekä Trainer4You-kouluttajana. Tältä aikaansaavalta tekijältä ilmestyi menneenä syksynä esikoiskirja Valmennuksella Voittoon. Yhdessä Lasse Seppäsen kanssa Mikko muodostaa huikean aisaparin, joka tunnetaan nimellä Tavoitegurut!

Mikko on energinen puhuja ja esiintyjä, jonka luennot tavoitteista ja motivaatiosta eivät jätä ketään kylmäksi. Hän pohjaa esiintymisensä vankkaan tieteelliseen viitekehykseen, josta ei myöskään hurtti huumori puutu.

This is my life -seminaarissa Mikko ottaa yleisön mukaan yhteiselle tavoitematkalle. Tällä matkalla sukelletaan syvälle tavoitteiden asettamisen, motivaation sekä onnistumisten maailmaan. Tervetuloa asettamaan tavoitteita ja onnistumaan!

Mikon koulutukset:

► Liikuntatieteiden maisteri (LitM), Jyväskylän yliopisto.
► Liikunnanohjaaja (YAMK), Valmennuksen koulutusohjelma, Vierumäki Suomen Urheiluopisto.
► Liikunnanohjaaja (AMK), Valmennuksen koulutusohjelma, Rovaniemen ammattikorkeakoulu.
► Terveystieteen perus- ja aineopinnot, Oulun yliopisto & Jyväskylän yliopisto.
► Valmentajan ammattitutkinto, SantaSport Lapin Urheiluopisto.
► Personal Trainer, Trainer4You.
► Ravintovalmentaja, Trainer4You.

 

* Majoitus ja matkat eivät kuulu hintaan!

* Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin tapahtumaan saakka

* Osallistumismaksua ei palauteta

 

 

Lisätietoja:

Levi Wellness Club Oy

info@leviwellnessclub.fi

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtumaan osallistujat

Tuija Pakanen
Sanni Tornberg
Kati Tenhula
Anita Karjalainen
Annika Holappa
Johanna Kitiniemi
Katja Kangas
Kristiina Kylmäoja
Anu Uusitalo
Tuula Sarpola
Laura Lindström
Turpeinen Virpi
Heli Männistö
Juho Salama Tauriainen
Outi Teeriaho
Jenni Nivala
Heli Korhonen
Marika Yliaho
Tuija Silver-Lager
Tomi Kaarela
Olli Jokela
Hanneriina Päkkilä
Eija Hänninen
Riitta Paloniemi
Joonas Hakala
Heidi Greus
Kaisa Jauhiainen
Tarja Siltala
Kristiina Räisänen
Sini Airaksinen
Annika Vaara
Heidi Saarela
Heidi Sarpola
Maria Hiltunen
Iida Kujala
Juhana Kujala
Milla Keskitalo
Juho Ruotsalainen
Minna Puolakka
Laura Peippo
Tuula Ulkuniemi
Anu Lainio
Anu Junes-kähkölä
Susanne Körkkö
Jesse Salonen
Susanna Slunga
Ville Tarsa
Katri Kytöaho
Susanna Suomela
Teemu Ylinampa

24 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Ajankohta

Alkaa:
22.2.2019 16:00
Päättyy:
22.2.2019 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Areena, Oulu
Tyrnäväntie 16
90540 Oulu

Järjestäjä

Levi Wellness Club Oy
0403287887
info@leviwellnessclub.fi

Eventilla

Powered by Eventilla.