26.5.2020 08:00 Etänä järjestettävä tilaisuus
RILin tietoisku: Kaukolämpötoimialan asiakaslähtöiset kehityssuunnat

Tervetuloa mukaan seuraamaan tiistaina 26.5.2020 klo 8.00-9.00 järjestettävää RILin tietoiskua! Tällä kertaa tietoiskussa aiheena alan tuore väitöskirja, jossa käsitellään kaukolämpötoimialaa ja sen asiakaslähtöisiä kehityssuuntia.

Tietoiskussa esiintyjänä toimii Kaisa Kontu. Konnun kiinteistötalouden alan väitöksessä tutkittiin sitä, miten kaukolämpöalaa ja sen liiketoimintamalleja tulisi kehittää asiakaskeskeisimmiksi. Kirjallisuudessa nähdään, että kaukolämpöjärjestelmät ovat tärkeä osa kestävää energiajärjestelmää. Samalla kirjallisuudessa ennakoidaan, että nykyisen kaukolämpöjärjestelmän tulee kehittyä kohti matalampia lämpötilatasoja sekä monipuolisempaa tuotantoa. Haasteena kaukolämpöjärjestelmälle on myös teknologinen kehitys kilpailevissa lämmöntuotantotavoissa. Toimialan uudistaminen tulisi olla asiakaslähtöistä.

Konnun väitöskirjassa keskitytään kaukolämmön kysyntäjoustoon asiakasnäkökulmasta sekä lämpöpumppuihin joko osana kaukolämpöjärjestelmää tai asiakkaan omana lämmitysratkaisuna. Kontu käy tietoiskussa läpi muun muassa tuloksia haastattelututkimuksesta, jossa selvitettiin kaukolämmön kilpailukykyä kiinteistökohtaisten energiaratkaisujen kanssa.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
26.5.2020 08:00
Päättyy:
26.5.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etänä järjestettävä tilaisuus

Järjestäjä