Henkilökuntaedut verotuksessa

Henkilökuntaedut verotuksessa

19.11.2020 Webinaari

Hierontaa, sählyvuoroja, merkkipäivälahjoja, sairauskuluvakuutukset - työnantaja voi työkyvyn ja työntekijöiden motivaation ylläpitämiseksi antaa henkilöstölle monenlaisia etuja. Tietyin edellytyksin henkilöstöedut ovat verovapaita. Osallistu webinaariin kuullaksesi, millaisia etuja verotuksen näkökulmasta on järkevä tarjota.

Webinaarissa käsitellään verovapaiden henkilökuntaetujen edellytyksiä ja ongelmakohtia sekä uusinta verohallinnon ohjeistusta ja oikeuskäytäntöä. Työoikeudellisia asioita ei käsitellä.

OHJELMA

  • Verovapaa henkilökuntaetu vai palkkio työsuorituksesta?
  • Osakkaan henkilökuntaedut
  • Veronalaisten etujen käsittely
  • Minkälaisia lahjoja henkilökunnalle voi antaa?
  • Työterveyshuolto ja sairaanhoitovakuutus
  • Virkistys- ja harrastustoiminta
  • Muita etuja

LUENNOITSIJA

Lakiasiainjohtaja Kati Malinen, Veronmaksajat

AIKATAULU

Luentoaika klo 9.30 – 11.30

Osallistuminen webinaariin on helppoa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja kaiuttimet. Kirjallinen kurssimateriaali, osallistumislinkki ja ohjeet yhteyden avaamista varten lähetetään etukäteen sähköpostitse.

HINTA

Veronmaksajien jäsenille 220 € + alv, muille 280 € + alv

Ajankohta

Alkaa:
19.11.2020 09:30
Päättyy:
19.11.2020 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi
Malinen Kati 2 - pienennetty.jpg (252 KB)
OTK, lakiasiainjohtaja Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Kati Malinen luennoi myös Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa. Kouluttajana Malinen on erikoistunut ennakkoperintään liittyviin verokysymyksiin.
Eventilla

Powered by Eventilla