Tradenomileffa: Supermarsu 2

19.10.2022 17:00

Finnkino Fantasia

Tradenomileffa: Supermarsu 2

Tervetuloa Tradenomileffaan 19.10.2022!

Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen -kirjaan pohjautuva Supermarsu 2-elokuva saa ensi-iltansa Lokakuussa 2022. Se on itsenäinen jatko-osa Supermarsu-elokuvalle, joka oli yksi vuoden 2018 katsotummista leffoista. Uuden elokuvan taustalla on ykköselokuvasta tuttu tiimi: leffan ohjaa Joona Tena, ja Noronen ja Tena ovat yhdessä tehneet käsikirjoituksen. Supermarsu-hahmon pohjana on Norosen kirjasarja.

Supermarsu 2-elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on puolestaan pelastettava koulun pahin kiusaaja. Elokuva käsittelee ensimmäisen elokuvan tapaan tärkeitä ympäristökysymyksiä humoristisella otteella.

Tradenomileffaan osallistujille kuuluu vapaavalintainen limonadi sekä leffapopcorn. Tilaisuus on suunnattu Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille.  Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Voit ottaa aveciksi perheestäsi mukaan 1-2 henkilöä. 

Saavuthan tapahtumaan hyvissä ajoin, jotta ehdit saamaan tarjoilut ennen elokuvan alkua. Näytös alkaa kello 17:00. Tulethan tapahtumaan vain terveenä. Mikäli sairastut tai estyt niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti.

Nähdään Tradenomileffassa! 

Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa:
jyvasseutu@tradenomi.fi
Instagram: @jyvasseuduntradenomit
Facebook: Jyvässeudun tradenomit
LinkedIn: Jyvässeudun tradenomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.10.2022 17:00

Päättyy:  

19.10.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finnkino Fantasia

Kauppakatu 29-31
00100 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Jyvässeudun tradenomit/ Jarna Väisänen

jyvasseutu@tradenomi.fi