Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Merkitse oikein – toimivat lavalaput tavarantoimituksissa 28.10.2020

28.10.2020 09:00

Livestriimaus

_sky86891.jpg (87 KB)

GS1 järjestää maksuttoman webinaarin standardinmukaisista logistista merkinnöistä kaupan toimitusketjussa ke 28.10 klo 9.00-9.30.

Kaupan automatisoidut prosessit edellyttävät, että toimitettavat tuotteet ja toimitusyksiköt varustetaan standardinmukaisilla lavalapuilla ja viivakooditunnisteilla. Tavarantoimittajan vastuulla on huolehtia, että kaikissa tuotteissa, kuljetuspakkauksissa ja lavoissa on yhtenäiset merkinnät, jotka mahdollistavat tietojen tehokkaan rekisteröinnin ja jakamisen toimitusketjussa sekä nopeat ja virheettömät käsittelyprosessit. Merkintöjä hyödynnetään tavaran vastaanotosta kaupan kassalle saakka.

Webinaarissa kerromme, miten voit tehdä GS1-standardien mukaiset merkinnät kuljetuspakkauksille ja lavoille. Luvassa on esimerkkejä oikein tehdyistä merkinnöistä ja lisäksi perehdytään yleisimpiin kaupan prosessissa virheitä ja häiriöitä aiheuttaviin ongelmiin. Suosittelemme webinaaria erityisesti kauppojen keskusvarastoihin toimittaville pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille.  

Ohjelma 

  • Logististen yksiköiden merkinnät ja tunnisteet 
  • SSCC-koodin (Serial Shipping Container Code) muodostaminen ja käyttö
  • Myyntierä-/kuljetuspakkauslapun sisältö 
  • Lavalapun layout ja tiedot 
  • Esimerkkejä standardinmukaisista merkinnöistä 

Kouluttaja: Tomi-Pekka Juha, GS1 Finland

Kehityspäällikkönä työskentelevällä Tomi-Pekalla on pitkä ja monipuolinen kokemus logistiikan eri osa-alueilta. Hän on perehtynyt sähköisen tilaus-toimitusketjun käytännön prosesseihin ja tietojärjestelmiin sekä edistänyt aktiivisesti kaupan ja tavarantoimittajien yhteistyötä.  Pk-yritysten kokemat haasteet sähköisten sanomien ja standardinmukaisten lavalappujen muodostamisessa ovat tulleet tutuiksi hänen osallistuttua GS1:n Golli-palvelun kehittämistyöhön jo kuuden vuoden ajan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä ja tule linjoille 28.10.2020 klo 9.00. Tilaisuuden tallenne julkistaan myöhemmin nettisivuillamme.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.10.2020 09:00

Päättyy:  

28.10.2020 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Livestriimaus


Järjestäjä

GS1 Finland

075-7563500

asiakaspalvelu@gs1.fi