Tapahtuman oletuskuva

GS1 Rekisteri -palvelun työpaja

3.2.2021 09:00

Microsoft Teams

GS1 organisaatiot ympäri maailman rakentavat parhaillaan yhteistä tietokantaa, johon tuotteiden GTIN-koodit tullaan tallentamaan. GS1 Finland on jo lanseerannut Suomessa käytettävän palvelun, GS1 Rekisterin, toukokuussa 2020. Kaikki suomalaisesta yritystunnisteesta (64-alkuinen) luodut GTIN-koodit tullaan jatkossa tallentamaan palveluun. Käyttöönotot jatkuvat vuoden 2021 ajan, ja GS1 Finland on yhteydessä asiakkaisiin, kun käyttöönotto on ajankohtainen.

Tällä hetkellä GS1 Rekisterissä on mahdollista:

 • GTIN-koodien luonti
 • GTIN-koodien tallennus manuaalisesti tuote kerrallaan
 • Koodien massavienti excel-tiedostolla (tulossa)
 • Viivakoodin luonti GTIN-koodista ja viivakoodin tallennus kuvatiedostoksi
 • GLN-koodien (Global Location Number) luonti ja tallennus 

Vuoden 2021 aikana GS1 Rekisteriä kehitetään edelleen ja palvelun käyttöominaisuuksia parannetaan. Kutsumme nyt asiakkaitamme yhteiseen työpajaan suunnittelemaan, miten yritykset voivat hyödyntää uutta GS1 Rekisteriä. Käymme läpi, miten erilaiset ja erikokoiset yritykset voivat käyttää palvelua. Tilaisuudessa tarkennamme yhdessä, miten tietojen tallennus on tehokkainta ja järkevintä tehdä. Lisäksi työpajan tavoitteena on selvittää minkälaisia tarpeita yrityksillä on GS1 Rekisteriin tallennettujen tietojen katseluun.

KENELLE

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki GS1 Finlandin asiakasyritykset. Toivomme, että työpajaan osallistujat tuntevat oman yrityksen nykyiset käytännöt siitä, miten GTIN-koodeja sekä niihin liittyviä tuotetietoja on ylläpidetty ja hallinnoitu. Yhdestä yrityksestä on mahdollista osallistua 4 henkilöä.

OHJELMA

 • Mikä on GS1 Rekisteri?
 • Suomen GS1 Rekisteri ja yhteys GS1:n globaaliin rekisteriin
 • Esimerkkejä maailmalta
 • GS1 Rekisterin käyttö
  • Tietojen tallennus rekisteriin
  • Tietojen katselu rekisteristä
 • Pienryhmätehtäviä

 

Taustaksi on hyvä katsoa 4 minuutin video, jossa kaupan ja teollisuuden edustajat maailmalta kertovat, mikä merkitys rekisterillä tulee olemaan. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   3.2.2021 09:00
Päättyy:   3.2.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams


GS1 Finlandin Oy:n rekisteriseloste

 1. Rekisterin nimi
  GS1 Finlandin asiakas- ja markkinointirekisteri

 2. Rekisterinpitäjä
  GS1 Finland Oy Firdonkatu 2 T 108, 00520 Helsinki puh. 075 756 3500 Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa: asiakaspalvelu@gs1.fi

 3. Mitä henkilötietoja keräämme asiakkaistamme?

Keräämme asiakkaidemme henkilötietoja ensisijaisesti asiakassopimuksen mukaisen palvelun toteuttamiseksi. Kerätyt tiedot voivat olla:

 • etu- ja sukunimi
 • titteli
 • sähköpostiosoite
 • puhelinnumero
 • henkilötunnus, mikäli yrityksellä ei ole Y-tunnusta käytössä
 1. Mihin tarkoituksiin käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja ennen kaikkea asiakkaamme tilaaman, sopimuksen mukaisen palvelun, koulutuksen tai konsultoinnin tarjoamiseen.

Voimme käsitellä tietojasi markkinointitutkimuksia ja asiakaskyselyitä varten tai olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme ja myydäksemme sinulle muita GS1 Finlandin tarjoamia palveluita. Henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun tarjota tietoa osana palvelua ja markkinoidaksemme muita palveluitamme sinulle.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

 1. Mistä lähteistä keräämme henkilötietoja?

GS1 Finlandin asiakas toimittaa GS1 Finlandille yrityksensä yhteyshenkilötiedot.

Asiakas- ja markkinointirekisteriin tallennetaan myös GS1 Finlandin julkisten internetsivujen kautta saapuneista yhteydenottolomakkeista (esimerkiksi oppaiden lataukset) tai tapahtumien kautta tulleista ilmoittautumis- ja yhteydenottolomakkeista.

Henkilötietoja voidaan saada myös muista lähteistä soveltuvien lakien sallimassa laajuudessa, esimerkiksi Kaupparekisteristä.

 1. Kenelle voimme jakaa henkilötietojasi?

Emme välitä henkilötietoja eteenpäin kolmansille osapuolille asiakas- ja markkinointijärjestelmästämme. Voimme kuitenkin välittää tilaisuuksiin ja koulutuksiin osallistuvien nimi- ja sähköpostitiedot kyseisen tilaisuuden tai koulutuksen järjestävälle ulkopuoliselle taholle.

 1. Siirrämmekö henkilötietojasi EU-alueen ulkopuolelle?

Emme siirrä henkilötietoja asiakas- ja markkinointijärjestelmästämme Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

 1. Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista tässä rekisterissä määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

 1. Miten voit käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi?

GS1 Finlandin asiakkaana tai asiakkaan yhteyshenkilönä sinulla on erityyppisiä mahdollisuuksia vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Pääsääntöisesti toteutamme pyyntösi kuukauden sisällä. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi. Käytännössä tämä toteutuu niin, että toimitamme sinulle raportin henkilötiedoista, joita sinusta on rekisteriin kerätty.

Voit pyytää henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä tai poistamista. Sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, ei voida poistaa.

Sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa. 

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta.

Mikäli mahdollista erimielisyyttä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen ei saada sovinnollisesti ratkaistua sinun ja GS1 Finlandin välillä, on sinulla oikeus viedä asia tietosuojavaltuutetun toimiston ratkaistavaksi.

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Käyttöoikeudet asiakas- ja markkinointirekisteriin on vain niillä GS1 Finlandin työsuhteessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.