Muotoile itsesi näköinen työura

28.4.2021 17:00

Webinaaritallenne

WEBINAARITALLENNE

Onko mielessäsi työuralla eteneminen, uuden työpaikan löytäminen, alanvaihto tai yrityksen perustaminen? Pohditko mitä haluat urallasi seuraavaksi ja miten saavuttaa uratavoitteesi?

Muuttuvilla työmarkkinoilla tarvitaan uudenlaista kykyä muotoilla omaa uraa ja luoda itselle mielekkäitä työmahdollisuuksia. Uramuotoilu on käytännöllinen lähestymistapa omien uratoiveiden kirkastamiseen, uramahdollisuuksien tunnistamiseen ja niiden edistämiseen kokeilujen avulla. Se haastaa uraan liittyviä totuttuja ajattelutapoja ja tarjoaa konkreettisia työkaluja, joiden avulla navigoida työmarkkinoilla ja rakentaa itsensä näköistä työuraa.

Webinaari tutustuttaa osallistujat uramuotoilun lähestymistapaan ja antaa paljon konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä mielekkään uran rakentamiseen.

Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija Paula Helle on työelämän kehittäjä, jonka erityisosaamista on työntekijäkokemuksen kehittäminen muotoilun keinoin sekä ihmisten valmentaminen oman työnsä neuvokkaiksi muotoilijoiksi. Paula on kokenut ja pidetty puhuja, kouluttaja ja fasilitaattori, joka haluaa tehdä isoistakin muutoksista ihmisten kokoisia.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

28.4.2021 17:00

Päättyy:  

31.7.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi