Rauman seudun tradenomien etä-coctailtasting

21.5.2021 19:00

Etänä, Zoom

Huom! Coctailboxin voi noutaa vielä perjantaina!

Kapakka² baarimestari tutustuttaa ja kouluttaa etänä Zoomin kautta tradenomit cocktailien saloihin. Koulutus sisältää Kapakka² alkoholittoman cocktailboxin, jossa on ainekset neljään eri cocktailiin, joiden valmistus käydään koulutuksessa läpi. Kotona tarvitset boxin lisäksi viinilasin, muutaman noin 3dl vetoisen drinkkilasin ja halutessasi terästystä lasiin. Noutaessasi boxin, baarimestari vastaa koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Tasting kestää noin 1,5-2 tuntia ja saat osallistumislinkin vahvistuksen yhteydessä. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion!

Tapahtuma on kaikille Tradenomien jäsenille, myös Tradenomiopiskelijoiden Kulta- ja Musta -tasojen jäsenille.

Coctailboxin noutaminen

Cocktailbox tulee noutaa Rauman keskustasta Savilankatu 2 (Kapakka²) ennen koulutusta ravintolan aukiolon aikana ke 19.5., to 20.5. tai perjantainan 21.5. Ravintola aukeaa klo 16.00 ja on avoinna sen hetkisten rajoitusten mukaan. Mikäli nouto aiheuttaa ongelmia, ole yhteydessä pauliina.tanttu@topsec.fi

Koulutus on osallistujille maksuton.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu nopeasti. Mikäli olet estynyt tulemaan paikalle, peruutathan osallistumisesi vahvistusviestissä olevan linkin kautta. Näin tilaisuuden tullessa täyteen on seuraavalla henkilöllä mahdollisuus päästä mukaan. Huomioithan, että emme pysty ottamaan yksittäisiä allergioita huomioon.

Kapakka²
Savilankatu 2
046-6874092
kapakka2.fi
kapakka@topsec.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.5.2021 19:00

Päättyy:  

21.5.2021 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etänä, Zoom

Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Pauliina Tanttu

pauliina.tanttu@topsec.fi