Tapahtuman oletuskuva

30.6.2020 18:30

Tampere-talo

KUTSU

Stars on Stage by Ralph Larmann -kesänäyttelyn kutsuvierastilaisuus 30.6.2020

Maailman arvostetuimman konserttivalokuvaaja Ralph Larmannin Stars on Stage -valokuvanäyttely vierailee Tampere-talossa 30.6.-18.8.2020. Suuri yleisö pääse nauttimaan 65 valokuvan näyttelyssä maailmantähtien konsertti- ja keikkatunnelmista.

Stars on Stage by Ralph Larmann on tällaisena poikkeuksellisena kesänä ajankohtaisempi kuin koskaan, kun ihmiset viettävät kesäänsä ilman festareita ja yhteisiä suuria elämyksiä. Värejä ja tunnelmaa hehkuvien kuvien kautta meillä kaikilla on mahdollisuus päästä sellaisille keikoille, joille emme ole edes osallistuneet. 

Jokainen löytää Larmannin kuvista omia suosikkejaan, sillä hänen makunsa ja kattauksensa on todella laaja U2:n suurimmista maailmankiertueista Kansallisoopperan Ring-tuotantoon. Yhteistä Larmannin kuvaamissa keikoissa on todella vahva visuaalisuus. Suomalaiset ja tamperelaiset tulevat löytämään näyttelystä useita ylpeyden aiheita.

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät

Stars on Stage by Ralph Larmann -näyttelyn kutsuvierasavajaisiin
tiistaina 30.6. klo 18.30

Avajaisissa Ralph Larmann esittelee henkilökohtaisesti näyttelynsä sykähdyttävimmät ja kiinnostavimmat työt ja kertoo niiden taustoista. Musiikista vastaa DJ Juissi.

Kutsu on henkilökohtainen ja kahdelle. Ilmoittautumiset 26.6. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun tilaisuus on täynnä. 

Kesäterveisin

Jaakko Stenhäll
Apulaispormestari, Tampereen kaupunki

Paulina Ahokas
Toimitusjohtaja, Tampere-talo Oy

Lisätietoa

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.6.2020 18:30

Päättyy:  

30.6.2020 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55
33100 TAMPERE

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Annika Virtanen

annika.virtanen@tampere-talo.fi