Tapahtuman oletuskuva

Työsuhteen päättäminen - Alisuoriutuminen ja yhteistyökyvyttömyys

9.8.2021 07:00

Verkossa

Työsuhteen päättäminen - Alisuoriutuminen ja yhteistyökyvyttömyys

Tässä verkkokoulutuksessa syvennytään erilaisiin työsuhteen päättämisperusteisiin, kuten alisuoriutumiseen, yhteistyökyvyttömyyteen ja työsuhteen päättämismenettelyyn. Saat kattavan käsityksen erilaisista individuaalipäättämisperusteista sekä niihin liittyvistä velvoitteista. Työsuhteen päättämisprosessia ja henkilöön liittyviä päättämisperusteita esitellään käytännön läheisesti oikeuskäytännön ja konkreettisen käytännön kokemuksen valossa. Kouluttajana toimii asianajaja ja varatuomari Mari Mohsen Roschier Asianajotoimisto Oy:stä.

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.12.2023 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.12.2023 saakka. 

Koulutus on järjestetty aikaisemmin lähikoulutuksena 20.5.2021.

Hinta ja peruutusehdot

210 euroa 

Nyt kaikki loppuvuoden verkkokoulutukset yhdellä kätevällä ja edullisella kausikortilla hintaan 490,00€.

Lue lisää verkkokortista

Koulutus on vain jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 15 minuuttia

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite luetaan sille vuodelle, jona koulutus on ostettu tai jona siihen on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2023

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2023 23:58
210,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

9.8.2021 07:00

Päättyy:  

31.12.2023 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki