Kodin paloturvallisuus maahanmuuttajaperheiden näkökulmasta Teams-webinaari

8.12.2020 17:00
Teams

Kodin paloturvallisuudesta kiinnostuneille maksuton Teams-alustus, jonka painotus on maahanmuuttajaperheiden näkökulmassa.

Eri kulttuureissa ja erilaisissa olosuhteissa kodin paloturvallisuus merkitsee hiukan erilaisia asioita. Alustuksessa käytetään selkeää suomenkieltä ja perehdytään suomalaiseen tapaan pitää huolta kodin paloturvallisuuden perusasioista. Lasse Wallius kertoo, miten voi ennalta ehkäistä tulipalon syttymistä kotona mm. palovaroittimen merkityksestä sekä hätäilmoituksen tekemisestä ja erilaisista  alkusammutusvälineistä.

Alustajana on HELPEn turvallisuuskouluttaja Lasse Wallius ja alustuksen lopussa on aikaa myös muutamille kysymyksille.

Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin 8.12.2020 ennen Teams-alustuksen alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

 

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
8.12.2020 17:00
Päättyy:
8.12.2020 17:50

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.