Askeleet asiantuntijablogiin

16.9.2019

Verkkokurssi

Haluaisitko kirjoittaa blogitekstejä, jotka ammentavat osaamisestasi ja ammattitaidostasi? Kurssilla opit järjestelmällisen tavan kirjoittaa taidokkaita blogitekstejä ja saat neuvoja blogin säännölliseen ja suunnitelmalliseen ylläpitoon. Pääset myös ravistelemaan työskentelytapojasi kirjoittajana ja kuulet, miten kirjoittaminen onnistuu kiireisessäkin arjessa. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka ovat kirjoittaneet blogitekstejä aiemmin.

Sisältö

Kurssin aihealueet:
1. jakso: Blogin perusta, tavoite, aihepiiri ja kohderyhmä
2. jakso: Blogitekstin ideointi ja suunnittelu
3. jakso: Tekstin tuottaminen
4. jakso: Blogitekstin rakenne kuntoon, mm. otsikointi ja aloitus
5. jakso: Helppolukuinen teksti

Kurssi suoritetaan omaan tahtiin verkossa. Kurssin aikana saat kouluttajilta palautetta blogi-ideastasi, blogitekstin näkökulmasta ja valmiin tekstin aloituksesta. Lisäksi voit esittää kysymyksiä kouluttajille ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa Facebook-ryhmässä. Kurssilta saat materiaalipaketin, joka auttaa tekstien työstämisessä myös kurssin jälkeen.

Kurssi alkaa 16.9.2019 ja päättyy 4.11.2019. Kurssi sisältää viisi jaksoa luentoineen, harjoituksineen ja omaa blogitekstiäsi edistävine tehtävineen. Uudet jaksot aukeavat maanantaisin joka viikko.

Askeleet asiantuntijablogiin -kurssi on uudistettu ja laajennettu versio Osaaminen esiin! Neljä askelta asiantuntijablogin kirjoittamiseen -verkkokurssista. Osaaminen esiin! -verkkokurssin kävi 1,5 vuoden aikana lähes 250 asiantuntijaa, joista 88 % piti kurssia todella hyödyllisenä.

Ilmoittauduthan kurssille viimeistään 4.9.2019.

Hinta

YTYn jäsenenä pääset Askeleet asiantuntijablogiin -verkkokurssille erikoishintaan. Kurssin hinta on sinulle YTYn jäsenenä 150 euroa (norm. 260 euroa). Kurssihinnan laskuttaa Kide Consulting Oy.

Kouluttajat

Sanna Sevänen, YTM ja Mari Valkonen, YTM, Kide Consulting Oy

Lisätietoja

Lue tarkempi kuvaus verkkosivuilta
Huom! Ilmottaudu silti tämän sivun kautta, jolloin YTY maksaa osan osallistumismaksustasi

Yhteyshenkilö YTYssä: viestintä- ja ura-asiantuntija Leena Vänni leena.vanni@yty.fi tai puh. (09) 2510 1335

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

16.9.2019

Päättyy:  

3.10.2019 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokurssi