Tunnetaidot työelämässä, osa 2

21.10.2021 09:00

Webinaari, Zoom

Tunnetaidot työelämässä on kaksiosainen online-valmennus tunneälyyn ja sosiaaliseen neurotieteeseen perustuva työelämän valmennusohjelma, jossa kehitetään tärkeitä työelämän tunnetaitoja vuonna 2021 ja pitkälle tulevaisuuteen.

14.10.Ensimmäisessä jaksossa (ilmoittaudu tästä) tutustutaan Tunneälyyn laaja-alaisesti, aiheina muun muassa

  • Tutustuminen tunteiden neurotieteeseen
  • Selvitetään tunteiden, päätöksenteon, käyttäytymisen ja suorituksen välinen yhteys
  • Tarkastellaan tunneälykkään käyttäytymisen merkitystä omassa johtamisympäristössä

21.10. Toisessa jaksossa pureudutaan ajankohtaiseen aiheeseen – Resilientti ihminen

  • Tutustutaan stressin ja resilienssin tieteeseen
  • Opitaan ymmärtämään jokaisen oma vastuu luoda henkisesti terveellinen työympäristö muille
  • Opetellaan tunnistamaan erilaisia ajattelu-, fyysisiä, suhteisiin liittyviä ja ympäristöstrategioita oman ja tiimisi resilienssin parantamiseksi
  • Parannetaan kykyä vaikuttaa positiivisesti muiden tunteisiin

Valmentajamme Petra Karasti – Tunnetaito-valmentajana Petran sydäntä lähellä on valmentaa herkkyydestä tunnetaitona asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja myyntityössä. Löytämään myynnillisyys ratkaisukeskeisellä tavalla.

Petralla on laaja kokemus asiantuntijoiden myynti- ja asiakaspalveluvalmennuksista. Hän pohjaa valmennuksensa teoriaosaamisen lisäksi vahvaan kokemukseen myyntityöstä, jonka rinnalla markkinointi on näyttäytynyt hyvin vahvana.

Valmentajana Petra on inspiroiva ja valovoimainen energiantuottaja, hän saa ihmiset kokemaan oivaltamisen ja onnistumisen iloa.

Adeptus Partners Tunneäly valmennukset ovat nousseet yritysmaailmassa käsitteeksi, kun puhutaan vaikuttavasta, ihmiskeskeisestä ja tuottavasta työyhteisön kehittämisestä. Tunnetaidot ovat keskeisessä roolissa, kun puhutaan työelämän tulevaisuudesta. Adeptus on Genos Internationalin edustaja Suomessa. Genoksen perusti Dr. Ben Palmer 2002 yhteistyössä Swinburnen yliopiston kanssa, tuomaan markkinoille ensimmäisen aidosti työelämään soveltuvan tunneälymallin. Nykyään Genos tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman tunneäly arviointeja ja valmennusohjelmia. Adeptus ja Genos auttavat ammattilaisia soveltamaan näitä työelämän keskeisiä tunneälytaitoja.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.10.2021 09:00

Päättyy:  

21.10.2021 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari, Zoom


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi