Kontakta

Kontakta Nätverk för Teamledare/Gruppchefer - Det personliga ledarskapet med Lilo!

Vi vet att ledare som är säkra i sitt självledarskap också blir bättre ledare för andra. Genom den ökade tryggheten och känslan av kontroll skapas ett tillits baserat ledarskap som i sin tur leder till ökat engagemang på ett hållbart sätt.

Finns det en metod för att säkra sitt självledarskap? Hur gör du för att bli en ännu bättre ledare för andra?
Möt Lilo på vår Nätverksträff som guidar oss genom detta viktiga ämne. Teori varvas med praktik i workshopform under en eftermiddag.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som teamledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

 

Praktiska detaljer

Datum: 14 sep 2021  
Tid: Klockan 13:00-16:00  
Plats:  Fysiskt: Centralt i Stockholm. Digitalt - länk skickas till dig som är anmäld.   
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.  
   

Eventuella frågor hänvisas till linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87. 

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
14.9.2021 13:00
Slutar:
14.9.2021 16:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Stockholm/Digitalt

Arrangör