Tapahtuman oletuskuva

Yrittäjäkurssi verkossa kevät 2022

1.2.2022

Verkkototeutus

Kenelle 4kk yrittäjäkurssi verkossa on tarkoitettu?

Yrittäjäkurssille tullessa riittää, että mielessäsi on liikeidea. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa osaamista yrittäjyydestä.

Yrittäjäkurssi sopii kaikille yrittäjyyttä suunnitteleville iästä, koulutus- ja työtaustasta tai elämäntilanteesta riippumatta. Kurssin voi suorittaa myös työn ja opintojen ohessa. Voit olla myös työelämän ulkopuolella, kuten perhevapaalla. 

 

Miksi sinun kannattaa osallistua kurssille?

Saat kurssilla ajantasaiset tiedot yrittäjyydestä ja valmiudet yrityksen perustamiseen. Kurssilla käydään selkeästi läpi kaikki yrittäjyyden perusteet liikeideasta asiakkaiden hankkimiseen,  yrittäjän velvoitteisiin ja perustamistoimiin saakka.

Yrittäjäkurssilla suunnitellaan oma yritys perustamisvalmiiksi saakka.  Omalle yritykselle laaditaan liiketoimintasuunnitelma ja perustamislaskelmat, jotka käyvät starttirahahakemuksen liitteiksi. Liiketoimintasuunnitelma ja laskelma osoittavat, miten yritystoiminnasta saa kannattavaa. 

Yritystä ei tarvitse perustaa - tämä päätös on yksin sinun. Saat kuitenkin valmiudet yrityksen perustamiseen. Yli 70% Starttivalmennuksen yrittäjäkoulutuksiin osallistuneista perustaa yrityksen jo koulutuksen aikana tai heti sen jälkeen. 

 

Miten osallistut kurssille käytännössä?

Kurssilla on neljän kuukauden aikana 8 kpl á2h livewebinaareja ja henkilökohtaista ohjausta. Webinaareissa pääset halutessasi osallistumaan keskusteluihin ja voit esittää kysymyksiä. Voit osallistua webinaareihin livenä  reaaliaikaisesti tai katsoa tallenteet itsenäisesti jälkikäteen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ohjausten ajankohdat sovitaan erikseen. 

Saat webinaareihin salasanalla suljetun linkin. Webinaareihin osallistutaan Zoom-ohjelmalla, joka on helppokäyttöinen ja voit osallistua myös kännykällä. Kurssin aineistot ja webinaaritallenteet ovat Moodle-pohjaisessa suljetussa verkkoympäristössä. Ohjelmiin saa opastusta koulutuksen alkaessa. Sinulla tulee olla käytettävissäsi tietokone tai älylaite ja toimiva nettiyhteys. Erityisiä teknisiä taitoja ei tarvita. 

Webinaarien välissä työstetään oman yrityksen liiketoimintasuunnitelmaa. Saat jokaisen webinaarin jälkeen kotitehtävän, joka on yksi osa liiketoimintasuunnitelmaa. Näin liiketoimintasuunnitelma valmistuu neljän kuukauden yrittäjäkurssin aikana. 

 

Mitä kurssimaksusi sisältää?

Yrittäjäkurssin hinta on 890€ (sis. alv24%). Maksu sisältää:

  • 4kk yrittäjäkurssin livewebinaarit ja kurssiaineistot
  • Pääsyn suljettuun verkkoympäristöön, jossa on lisäaineistoa ja webinaaritallenteet, jotka ovat käytettävissäsi 1kk kurssin päättymisen jälkeen
  • Helppokäyttöiset ja selkeät työpohjat liiketoimintasuunnitelmaan, kannattavuuslaskelmaan, kassabudjettiin ja markkinointisuunnitelmaan
  • Erittäin hyödyllisen henkilökohtaisen ohjaustapaamisen, jossa viimeistellään juuri sinun yrityksesi liiketoimintasuunnitelma ja laskelma
  • Todistuksen yrittäjäkurssin suorittamisesta

Huom! Kurssimaksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus.

 

Kuka on kouluttajasi?

 

dsc_2409.jpg (8.47 MB)

 

Kouluttajanasi toimii yksi Suomen osaavimmista ja asiantuntevimmista yrittäjäkouluttajista: Sanna Olshin on kouluttanut 20 vuoden ajan yli 4000 yrityksen perustajaa ja pienyrittäjää. Sannalla on maisterintutkinto yrittäjyydestä, hän on yritysneuvoja, pedagogisesti pätevä opettaja ja yrittäjä itsekin.

Sanna kouluttaa selkeästi ja ymmärrettävästi. Kurssilla ei ole tyhmiä kysymyksiä. Sannan opeilla ihan jokainen yrittäjyyttä pohtiva saa ymmärryksen siitä, mitä yrittäjyys hänen kohdallaan tarkoittaa ja miten yritystoimintaa tulee suunnitella. Edes kannattavuuslaskelmaa ei enää tarvitse pelätä.

Starttivalmennus on syntynyt halusta auttaa yrittäjiä. Starttivalmennuksen yrittäjäkoulutuksiin osallistuu vuosittain noin kolmesataa yrityksen perustajaa ja pienyrittäjää.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

100% verkkokurssi / Kesto 4kk

890,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.2.2022

Päättyy:  

17.5.2022

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkototeutus


Lisätiedot

Starttivalmennus Oy

info@starttivalmennus.fi