Vinkkivartti: Mikrotaukojen merkitys aivojen palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

10.6.2021 09:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Vinkkivartti kestää nimensä mukaisesti vartin. Opit jokaisen vartin aikana jotain konkreettista: metodin, toimintatavan, tekniikan, työkalun tai muun elämääsi parantavan asian. Vinkkivartti toteutetaan viikoittain Howspace alustalla Youtube-livenä - osallistuminen on siis todella helppoa!

Tällä kertaa luvassa

Mikrotaukojen merkitys aivojen palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Valmentajamme Anni Havas on liikuntatieteiden maisteri ja työhyvinvoinnin asiantuntija Cuckoo Workoutilta. Annin missiona on tuottaa iloisempaa työelämää ja lisätä ihmisten arvostusta palautumista kohtaan.

Cuckoo Workout on helppokäyttöinen taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työyhteisön hauskalla tavalla liikkumaan. Sen avulla istumatyötä tekevät muistavat pitää taukoja ja aktivoida itsensä välillä pois päätteen äärestä. Cuckoo tarjoaa laajan videovalikoiman, joka sisältää aktiivisia harjoitteita, aivohaasteita sekä mindfulness-harjoitteita. Lisäksi Cuckoo kannustaa muihin mikrotekoihin, kuten portaiden kävelyyn ja työasennon vaihteluun.

Löydät kaikki Vinkkivartit tapahtumakalenteristamme.

Tallenne tulee jälkikäteen katsottavaksi loppuvuoden ajaksi, ohjeet sen katsomiseen saat vahvistusviestissä. Lisäksi löydät tallenteet tallennekirjastostamme.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

10.6.2021 09:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi