Vinkkivartti: Mikrotaukojen merkitys aivojen palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

10.6.2021 09:00

Youtube-live

Vinkkivartti kestää nimensä mukaisesti vartin. Opit jokaisen vartin aikana jotain konkreettista: metodin, toimintatavan, tekniikan, työkalun tai muun elämääsi parantavan asian. Vinkkivartti toteutetaan viikoittain Howspace alustalla Youtube-livenä - osallistuminen on siis todella helppoa!

Tällä kertaa luvassa

Mikrotaukojen merkitys aivojen palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Valmentajamme Anni Havas on liikuntatieteiden maisteri ja työhyvinvoinnin asiantuntija Cuckoo Workoutilta. Annin missiona on tuottaa iloisempaa työelämää ja lisätä ihmisten arvostusta palautumista kohtaan.

Cuckoo Workout on helppokäyttöinen taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työyhteisön hauskalla tavalla liikkumaan. Sen avulla istumatyötä tekevät muistavat pitää taukoja ja aktivoida itsensä välillä pois päätteen äärestä. Cuckoo tarjoaa laajan videovalikoiman, joka sisältää aktiivisia harjoitteita, aivohaasteita sekä mindfulness-harjoitteita. Lisäksi Cuckoo kannustaa muihin mikrotekoihin, kuten portaiden kävelyyn ja työasennon vaihteluun.

Löydät kaikki Vinkkivartit tapahtumakalenteristamme.

Tallenne tulee jälkikäteen katsottavaksi loppuvuoden ajaksi, ohjeet sen katsomiseen saat vahvistusviestissä. Lisäksi löydät tallenteet tallennekirjastostamme.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet ja Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

10.6.2021 09:00

Päättyy:  

10.6.2021 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Youtube-live


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi