Paloturvallisuuden itsearviointi taloyhtiössä Teams-webinaari

5.5.2021 16:00
Teams

Paloturvallisuuden itsearviointi taloyhtiössä

Taloyhtiöiden hallituksille, turvallisuusvastaaville ja isännöitsijöille suunnatussa Teams-webinaarissa 5.5.2021 klo 16-17 aiheena on taloyhtiöiden paloturvallisuuden itsearviointi. Vaikka itsearviointipyyntö tulee taloyhtiöille pelastusviranomaisilta, se sopi hyvin käytettäväksi myös ”työkaluna”, kun talossa tehdään riskikartoitusta, turvallisuusarviointia tai päivitetään pelastussuunnitelmaa.

Alustajana on Helpen turvallisuuskouluttaja Anssi Laaksonen ja webinaarissa jätetään aikaa myös osallistujien kysymyksille.

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

 

Yhteistyössä https://www.helpe.fi/wp-content/uploads/2021/01/Opintokeskus-Sivis1-pieni.png

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
5.5.2021 16:00
Päättyy:
5.5.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.