Hyvinvoiva minä - Liikunta osaksi arkea ja työelämää

25.8.2021 08:00

Webinaari

Syyskauden alku on erinomainen hetki suunnitella tulevan vuoden liikuntatavoitteita. Kenties haluat palauttaa liikunnan arkeesi poikkeusajan päättyessä tai pohdit, miksi kunto junnaa paikallaan säännöllisestä treenistä huolimatta. Ehkä tuskailet sen kanssa, miten saisit lisättyä aktiivisuutta istumapainotteisiin päiviisi?

Kaikkiin näihin kysymyksiin tartutaan webinaarisarjan liikuntajaksossa. Käymme tutkimustiedon pohjalta läpi, mitkä ovat tehokkaimmat ja terveydelle olennaisimmat tavat liikkua. Kyseenalaistamme myös yleisimpiä liikuntaan liittyviä myyttejä ja pohdimme konkreettisia toimia liikunnallisuuden lisäämiseksi arkeen. Lopuksi virkistymme Liikkuva Tauko® -taukotreenin parissa.

Valmentajamme Kati Boijer-Spoof Heikinheimo toimii kehitysjohtajana ja vastuuvalmentajana Virkisteri Oy:ssä ja on koulutukseltaan ravitsemukseen ja liikuntalääketieteeseen erikoistunut Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja ja KTM. Katilta ilmestyy tammikuussa 2022 tietokirja liittyen hyvinvointiin työelämässä.

Virkisteri on palveluyritys, joka tekee työhyvinvoinnista totta liikkumisen ja palautumisen keinoin. Palveluihin kuuluvat muun muassa Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™️ -konseptit, liikuntapalvelut, tietotyöläisten hyvinvointivalmennukset sekä tiimi- ja virkistyspäiväohjelmat. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

Lue lisää: www.virkisteri.fi

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 25.8.2021 09:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

25.8.2021 08:00

Päättyy:  

25.8.2021 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi