Tieke

Green ICT: tee ilmastoviisaita digihankintoja! 28.10.2021

 

Ilmasto- ja ympäristöystävällisten ICT-palvelujen hankkimisen ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Uuden edessä on kuitenkin joskus vaikea tietää, mitä on ostamassa. Tässä webinaarissa perehdymme siihen, mitä organisaatiossa on huomiotava kestäviä ICT-hankintoja tehtäessä.

Tilaisuus on suunnattu ammattilaisille, jotka hankkivat ICT-palveluita julkishallinnon organisaatioille, yrityksille tai yhteisöille. Myös muut Green ICT -hankinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Webinaarin tuottaa Green ICT -hanke, joka tukee kestävien digipalveluiden palveluntarjoajia ja hankkijoita erityisesti Uudenmaan alueella.

Lisätietoa Green ICT -hankkeesta >>

 

Ohjelma

9 - 10 Puhujien esitykset
10 - 11 Paneelikeskustelu Green ICT -hankinnoista, Sonja Finér, Green ICT -projektipäällikkö Antti Sipilä & TBA.
Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Puhujat

Sonja Finér, Finnwatch ry.
Tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma toteutetaan verkossa Teams-palvelussa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille ja hetkellisesti myös tallenteella. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen. Joissakin tapahtumissa osallistujanimen voi itse vaihtaa. 

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Lisätietoja Green ICT-hankkeesta >>

Valitse haluamasi vaihtoehto

Ilmoittautuminen Myynti päättyy Määrä
Green ICT: Myyjän/tuottajan webinaari 28.10.2021 11:00

Ajankohta

Alkaa:
28.10.2021 09:00
Päättyy:
28.10.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkko (Teams)

Järjestäjä