Illallinen Lahden taivaan alla

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme yhteiselle piknik-illalliselle Lahti Fringe Festivalin yhteydessä Väinö Hovilan Puistotielle pe 6.9.2019 klo 18 alkaen.

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän illallispöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin omat ruoat, juomat sekä astiat ja pöytäsomisteet. Syödään yhdessä Lahden ja Suomen taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat su 25.8. klo 21.00 lähtien tältä sivulta.

UUTTA! Tänä vuonna pöydät on numeroitu. Yksi pöytä on kuudelle hengelle ja yksi varaaja voi varata vain yhden pöydän. Yksi pöytä on yhden penkin pituinen ja tiivistämällä pöytään mahtuu jopa 8 henkeä.

TÄRKEÄÄ! Mikäli teitä on isompi porukka ja haluatte istua vierekkäisissä pöydissä, kirjoittakaa varauksen yhteydessä kenttään ”lisätietoja” toisen varaajan nimi. Heti varauksen jälkeen saatte vahvistuksen sähköpostiinne, varsinaiset liput pöytänumeroineen lähetetään teille kaksi päivää ennen tilaisuutta. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Liput ovat maksuttomia. Koska tilaisuus on niin rakastettu ja lippuja ei riitä kuin murto-osalle halukkaista, niin peruthan lippusi mikäli et pääse tulemaan. Peruutukset voit tehdä varausvahvistuksessa olevasta linkistä maanantaihin 2.9. kello 18.00 asti. Mikäli et ole tehnyt peruutusta etkä saavu paikalle, veloitamme 50€ maksun/pöytä.

Tapahtuman järjestävät Yhteismaa ry, Lahden kaupunki ja Lahti City ry. Illallinen Lahden taivaan alla on osa Lahti Fringe Festivalin ohjelmaa.

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä

Illallinen Suomen taivaan alla - Lahti: On loppuunmyyty

Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
6.9.2019 18:00
Päättyy:
6.9.2019 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kirkkopuisto / Väinö Hovilan Puistotie
Päijänteenkatu 9
5110 Lahti

Järjestäjä

Yhteismaa ry


http://illallinentaivaanalla.yhteismaa.fi/
Eventilla

Powered by Eventilla.