Tuloksia ja hyvinvointia viisaammilla työtavoilla

8.4.2021 09:00

Webinaaritallenne

WEBINAARITALLENNE

Work smart, not hard

Sillä, minkälaisia tapoja muodostat päivittäisen työsi johtamiseen, on todella merkittävä vaikutus työsi tuottavuuteen ja omaan hyvinvointiisi. Edes menestyvissä kansainvälisissä yrityksissä ei panosteta tarpeeksi viisaampien työtapojen ja ajanhallinnan kouluttamiseen, vaikka ne ovatkin tehokkain yksittäinen keino työn tehokkuuden ja hyvinvoinnin nostamiseen työntekijöiden kesken. 2020-luvlla viisaan itsensä johtamisen sekä työtapojen merkitys on kasvanut ennennäkemättömän tärkeäksi ja ne nähdäänkin yksinä tärkeimpinä tulevaisuuden työelämän taitoina.

Valmennuksessa opit

  • Oikean mindsetin ja fokuksen rakentamisen töissä
  • Mitkä ovat yleisimmät työtehon tappajat ja miten pääset niistä eroon
  • Tärkeimmät tietotyöläisen työkalut ja niiden hyödyntäminen oikein
  • Heti käytäntöön vietäviä konkreettisia keinoja

Valmentajamme Taneli Rantala on itsensä johtamisen sekä työtapojen asiantuntija sekä valmentaja ja Liftedin toimitusjohtaja. Tanelilla on kokemusta noin 150 organisaation valmentamisesta entistä parempiin tuloksiin.

Lifted auttaa työyhteisöjä ja niiden jäseniä olemaan parhaimmillaan joka päivä. Vaikuttavien henkilöstön kehittämisen palveluiden avulla Liftedin laaja valmentajatiimi nostaa työyhteisösi voimavarat täysin uudelle tasolle luoden edellytykset menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Lifted valmentaa työyhteisöjä vaikuttavasti ja turvallisesti itsensä johtamisen, tiimityön ja johtamisen alueilla. Vuonna 2014 Suomessa perustettu Lifted on auttanut nyt jo noin 40.000 ihmistä ympäri maailmaa.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 31.12.2021 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

8.4.2021 09:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi