Pelastussuunnitelman kevätsiivous! -webinaari

18.5.2021 16:00
Teams

Pelastussuunnitelman kevätsiivous!  18.5.2021 klo 16-17 Teams-webinaari

Pelastussuunnitelman pohjana on oman talon riskikartoitus ja suunnitelmaa kannattaa päivittää muuttuvien tilanteiden mukaan. Eri vuodenaikoina riskit saattavat muuttua – olisiko aika kevätsiivoukselle? Asuintalon turvallisuuden teemoja voi pohtia myös verkossa, samoin tehdä ja päivittää pelastussuunnitelmaa.

 

Taloyhtiöiden ja asuinrakennusten turvallisuudesta vastaaville ja isännöitsijöille suunnatun Teams-webinaarin alustajana on Helpen turvallisuuskouluttaja Kaci Bourdache. Alustuksen lopussa on aikaa myös muutamille kysymyksille.

 

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

 

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei. 

 

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

 

Yhteistyössä Opintokeskus Sivis

 https://www.helpe.fi/wp-content/uploads/2021/01/Opintokeskus-Sivis1-pieni.png

 

 

Valitse henkilömäärä ja klikkaa Jatka

Lippu Myynti päättyy Määrä
Pelastussuunnitelman kevätsiivous Teams-webinaari 18.5.2021 12:00

Ajankohta

Alkaa:
18.5.2021 16:00
Päättyy:
18.5.2021 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.