Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen

Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen

Millainen on onnistunut rekrytointi? Paltalex järjestää koulutuksen rekrytointiprosessiin liittyvästä juridiikasta. Koulutuksesta saat työkaluja yrityksen rekrytointiprosessin onnistuneeseen läpivientiin. 

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti rekrytointiprosessiin liittyvä juridiikka ja tarkastellaan mm. mitä työnantajan on työpaikkailmoittelussa otettava huomioon, mitä syrjivän ilmoittelun kielto käytännössä tarkoittaa ja mitä toisaalta voivat olla riskit ja seuraamukset virheellisestä toiminnasta.  Koulutuksessa perehdytään myös yhdenvertaisuus- sekä tietosuojakysymyksiin ja tarkastellaan mm. mitä ovat ns. kielletyt ja sallitut kysymykset työhaastattelussa sekä, miten tulisi suhtautua työnhakijan taustojen selvittämiseen ja testaukseen.  

Lisäksi koulutuksessa käydään läpi työsuhteen ehtoja käytännönläheisesti ja tarkastellaan, mistä asioista työsopimuksissa voidaan sopia ja toisaalta myös sitä, millä tavalla ehdot työsopimukseen erilaissa tilanteissa kannattaisi kirjata.  

Koulutus sopii erinomaisesti esimies- ja HR-tehtävissä toimiville sekä muille rekrytointien ja työsopimusten laatimisen parissa työskenteleville henkilöille.  

Aika ja paikka:

Aika: ti 29.9. klo 9.00–12.00
Paikka: Webinaari

Kouluttajana toimii asiantuntija Heidi Aho.

Hinnat ja peruutusehdot: 

WEBINAARI hinta Palta ry:n jäsenille 150 € + alv 24 % 
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 225 € + alv 24% 

Ilmoittautuminen aukeaa pe 28.8. ja päättyy ma 21.9.

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä. 

Lue, miten käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteestamme.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
29.9.2020 09:00
Päättyy:
29.9.2020 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla