Anssi Rantanen: Mitä huippumenestyjät tekevät erilailla ja mitä voimme siitä oppia?

26.1.2021 17:00

Webinaari

Mitä huippumenestyjät tekevät erilailla ja mitä voimme siitä oppia?

  • Kasvun ajattelutapa ja jatkuvan oppimisen filosofia
  • Tavoitteelisuus, tavoitteiden asettaminen ja seuranta
  • T-Shaped osaamisprofiili ja kannattaako olla Tiger Woods vai Roger Federer?
  • Filosofiaa käytännössä: mitä voimme oppia Navy SEALs -joukkueilta?

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen ja kasvustrategi, joka nousi yhdeksi suomalaisen liike-elämän kysytyimmistä puhujista voitettuaan Nordic Business Forum -tapahtuman puhujakilpailun keväällä 2019. Uransa aikana Anssi on tutkinut ja saanut kokea, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat niin myynnin, markkinoinnin kuin tiimihengen ja johtamisen pelikentällä. Hän jakaa oppejaan yleisöille inspiroivasti, yhdistäen tutkitun tiedon ja omakohtaiset tarinat kokonaisuudeksi, josta yleisö saa konkreettisia välineitä oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Anssi puhuu yleisöille tulevaisuuden tärkeimmistä metataidoista; oppimaan oppimisesta, kasvun ajattelutavasta ja tulevaisuuden työelämätaidoista. Hän antaa kuulijalle konkreettisia neuvoja siihen, kuinka organisaatioissa mahdollistetaan kasvua tukevan kulttuurin luominen ja herättää pohtimaan omia toimintapojaan sekä sitä, mitä voi tehdä paremmin ja miten.

Puhujana Anssi on innostava, asiantunteva ja pitää yleisön otteessaan. Tapa, jolla Anssi yhdistää näkemyksensä tulevaisuudesta ymmärrykseen skaalautuvan kasvun tekijöistä, teknologian hyödyntämisestä ja ihmisyydestä, herättää yksilöt, tiimit ja yritykset katsomaan omaa potentiaaliaan uudesta näkökulmasta. Anssi rohkaiseekin jokaista kokeilemaan rohkeasti, päättämään ketterästi ja oppimaan jatkuvasti.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.1.2021 17:00

Päättyy:  

26.1.2021 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi