Vinkkivartti - Kognitiivinen ergonomia - myös aivot tarvitsevat hyvän työympäristön

11.11.2021 09:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Vinkkivartti kestää nimensä mukaisesti vartin. Opit jokaisen vartin aikana jotain konkreettista: metodin, toimintatavan, tekniikan, työkalun tai muun elämääsi parantavan asian. Vinkkivartti toteutetaan viikoittain Howspace alustalla Youtube-livenä - osallistuminen on siis todella helppoa!

Tällä kertaa luvassa

Vinkkivartti - Kognitiivinen ergonomia, myös aivot tarvitsevat hyvän työympäristön

Osaamme jo huomioida fyysisen ergonomian, mutta mitä on kognitiivinen ergonomia?

Tämä vinkkivartti on aivojensa hyvinvoinnista ja työtehostaan kiinnostuneelle must! Opimme kartoittamaan työympäristön aivokuormaa ja säätelemään sitä. Puhujana vastuuvalmentaja, kehitysjohtaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo, joka on pian julkaistavan Etätyön hyvinvointiopas -kirjan toinen kirjoittaja.

Tallenne jää näkyviin Vinkkivartin Howspace -työtilaan, josta löydät myös kaikki aiemmat Vinkkivartit!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.11.2021 09:00

Päättyy:  

11.2.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi