Turun seudun tradenomien etä-oluttasting

22.5.2021 18:00

Etänä, Google Meet

Tule nauttimaan Turun seudun tradenomien kanssa etä-oluttastingista lauantaina 22. toukokuuta klo 18 alkaen. Tastingin järjestää Olutpuoti ja ravintola 5piste5. 

Tastingin aikana maistellaan neljää erilaista pienpanimo-olutta. Kuulemme samalla maistamisen tekniikoista ja vinkeistä: miten saada olutmaistelusta paras irti. Osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä läpi maistelun.

Tasting kestää noin 1,5-2 tuntia ja saat osallistumislinkin vahvistuksen yhteydessä. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion! 

Huom! Tapahtuma on ainoastaan Tradenomien täysjäsenille sekä Tradenomiopiskelijoiden kulta- ja mustajäsenille. Huomaathan, että tastingin tuotteet tulee noutaa Turun keskustasta (Aurakatu 3) ennalta määritettynä aikana. 

Tuotteiden hakeminen

Tastingin tuotteet tulee noutaa Turun keskustasta Aurakatu 3:sta (The Cow) tastingpäivänä 22.5. klo 14-16 välillä. Mikäli tuotteiden nouto aiheuttaa ongelmia, ole yhteydessä rosamari.rissanen@turunseuduntradenomit.fi.

Tasting on osallistujille maksuton.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu nopeasti. Mikäli olet estynyt tulemaan paikalle, peruutathan osallistumisesi vahvistusviestissä olevan linkin kautta. Näin tilaisuuden tullessa täyteen on seuraavalla henkilöllä mahdollisuus päästä mukaan. Huomioithan, että emme pysty ottamaan yksittäisiä allergioita huomioon.

Vietetään maukas ilta oluita maistellen!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.5.2021 18:00

Päättyy:  

22.5.2021 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etänä, Google Meet

Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Rosamari Rissanen

rosamari.rissanen@turunseuduntradenomit.fi